Барселона – Кадіс. Чи продовжать перемагати каталонці?

19 лютого в рамках 22-го туру іспанської Прімери на "Камп Ноу" (Барселона) зустрінуться команди "Барселона" і "Кадіс".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Барселона" – "Кадіс".

Барселона

Барселона стабільно перемагає в 11-му матчі поспіль на всіх рівнях, в останньому турі Ла Ліги команда з мінімальним рахунком переграла Вільяреал 1:0. Підопічні Хаві в цій зустрічі не намагалися розтрощити суперника тотальним контролем м'яча, команда чекала свого моменту. У підсумку на 18-й хвилині каталонці отримали шанс, яким Педрі повністю розпорядився. Надалі «синьо-гранатові» продовжили гнути свою лінію, спокійно довівши матч до перемоги.

Барселона займає 1 місце в чемпіонаті з 56 очками та різницею м'ячів 43:7.

Кадіс

Кадіс показав клас в останньому матчі чемпіонату Іспанії, зламавши вдома опір Жирони 2:0. Підопічні Серхіо Гонсалеса чудово розпочали зустріч, вже на 6-й хвилині команді вдалося вийти вперед. «Жовта підводний човен» не відсиджувалася в обороні, зміцнивши перевагу ще до кінця відрізка. Після перерви господарі дозволили собі знизити темп, щоб не пропустити такі важливі моменти. У складі "жовто-синіх" голи відзначилися Ескаланте та Гвардіола Наварро.

Кадіс посідає 16-е місце в чемпіонаті з 22 очками та різницею м'ячів 17:33.

Барселона – Кадіс

Барселона проти Кадіса факти

  • Барселона не програє в 16 матчах у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху каталонців. На успіх Барселони котирування становили 1,17. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 7,60. Котирування припинилися на Victoria Cadiz, близько 16.00. Букмекер чекає на результативний футбол. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3.5» коефіцієнт - 1.62, «Тотал більше 3.5» з лапками - 1.57. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Барселона чудово виступає в Примері, команда змітає всіх конкурентів зі свого шляху. Кадіс бореться за виживання, команді потрібно якомога частіше чіплятися за очки. Підопічні Хаві переможуть в очному поєдинку, каталонці просто не помітять свого скромного суперника вдома, здобувши чергову перемогу: перемога Барселони з гандикапом 1 (-2,5) – 2,31.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0