Аталанта – Лечче. Бергамаски продовжать перемагати вдома?

19 лютого в рамках 23-го туру італійської Серії А на арені «Атлеті Адзуррі д'Італія» (Бергамо) зустрінуться команди «Аталанта» і «Лечче».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Аталанта» проти «Лечче».

Аталанта

Аталанта досягла успіху в останньому матчі чемпіонату, зламавши опір Лаціо на виїзді 2:0. Підопічні Джан П'єро Гасперіні обрали контратакуючу схему гри, команда не прагнула контролювати м'яч. У підсумку ще в першому таймі «Королева провінцій» змогла відкрити рахунок. Після перерви бергамотівці продовжили атаку, без особливого тиску на римлян. Перемогу «богині» принесли точні удари Дзаппакости та Гойлунда.

Аталанта посідає третє місце в турнірній таблиці з 41 очком і різницею м'ячів 41:24.

Лечче

Лечче набирає очки в другій зустрічі поспіль, цього разу команда на своїй території зламала мир з Ромою 1:1. Підопічним Марко Бароні відверто пощастило на самому початку матчу, римляни випадково зрізали м'яч у власні ворота. Радість «паприканців» була недовгою, гості швидко відновили рівновагу. Надалі "жовто-червоні" намагалися перехопити ініціативу, але "вовки" добре оборонялися. У підсумку рахунок на табло більше не змінився, але господарі таким результатом задоволені.

Лечче посідає 14 місце в чемпіонаті з 24 очками та різницею м'ячів 22:25.

Аталанта – Лечче

Факти про матч Аталанта – Лечче

  • Аталанта забила щонайменше 2 голи в 7 з останніх 8 матчів Серії А;
  • В останніх 3 матчах Аталанти в Серії А було забито менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать господарів поля. Для Вікторії Аталанти котирування становили 1,55. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,30. На успіх Лечче котирування зупинилися на позначці 6.20. Букмекери чекають від італійських клубів результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.97, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.81. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Останніми тижнями «Аталанта» переконує, команда продовжить боротьбу за медалі. Лечче в останніх турах виглядає непогано, але проблема збереження прописки в еліті не вирішена. Обидві команди знайшли свій ритм і темп. Що стосується очної зустрічі, то хлопці Гасперіні переможуть, а Бергамоти за підтримки трибун зможуть підтвердити свій вищий рівень: загальна перемога Аталанти з гандикапом 1 (-1) - 1,81.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0