Манчестер Юнайтед проти Барселони. Яка команда вийде до наступного раунду Ліги Європи?

У четвер, 23 лютого, на стадіоні "Олд Траффорд" відбудеться матч 1/16 фіналу Ліги Європи між Манчестер Юнайтед і Барселоною.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Юнайтед" – "Барселона".

Манчестер Юнайтед

"Червоні дияволи" вдало зіграли в першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи і були близькі до повернення в Англію з переможним результатом. Манчестер Юнайтед поступався в ході гри, але потім зумів забити два швидких голи, але все одно втратив перемогу наприкінці матчу.

У новому матчі перед своїми вболівальниками підопічні Еріка Тен Хега знову повинні грати сміливо в атаці і навряд чи відступатимуться від звичного стилю гри. «Манчестер Юнайтед» добре проводить сезон, перебуває в хорошій формі і явно готовий вибити одного зі своїх головних конкурентів з турніру.

Барселона

Барселона також може бути задоволена результатом першого матчу та своєю грою, адже команда змогла продемонструвати характер і створила багато моментів біля воріт суперника в домашній зустрічі. Тому каталонці підійдуть до бою-відповіді з впевненістю у своїх силах отримати путівку до наступного раунду.

У підопічних Хаві складний і насичений календар матчів, команда активно бореться за перемогу в кількох турнірах одночасно, а Ліга Європи залишається для Барселони дуже важливим змаганням. Пріоритетом для каталонців є чемпіонат Іспанії, в якому команда впевнено лідирує, але в єврокубку команда явно розраховує на вихід у більш пізню стадію.

Манчестер Юнайтед проти Барселони

Манчестер Юнайтед – Барселона факти

  • У першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи "Барселона" і "Манчестер Юнайтед" зіграли внічию 2:2;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами в європейських змаганнях була зроблена ставка на тотал-овер (2,5);
  • Лише два з останніх п'яти матчів між суперниками в єврокубках включали ставку на те, що «обидві команди заб'ють»;
  • Востаннє "Манчестер Юнайтед" перемагав "Барселону" в офіційному матчі ще в 2008 році.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи: на Манчестер Юнайтед можна поставити 2,71, на нічию – 3,68, на Барселону – 2,71. 2.45. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Перший матч в Іспанії яскраво підтвердив, що протистояння МЮ та Барселони – це зустріч двох крутих і приблизно рівних суперників. На «Камп Ноу» команди порадували видовищним і результативним футболом, але у матчі-відповіді результат і для господарів, і для гостей буде на першому місці і долю путівки в наступний раунд цілком може вирішити один гол. забили, а це означає, що суперники гратимуть обережніше. Тому в цьому випадку логічним вибором буде ставка на Менше (2,5) за 1,96.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0