Монако - Байєр. Чи продовжать монегаски перемагати?

23 лютого у матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи на «Луї II Арені» (Монако) зустрінуться команди «Монако» та «Байєр». Результат першого матчу – 3-2.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Монако" проти "Байєра".

«Монако»

«Монако» чудово стартував у Лізі Європи, обігравши на виїзді німецький «Байєр» з рахунком 3:2 у стартовій грі плей-офф. Підопічні Філіпа Клемана почали зустріч скромніше, а гостям пощастило, суперник на 9-й хвилині випадково зрізав м'яч у власні ворота. Надалі монегаски на деякий час випали з гри, тож бременцям вдалося вийти вперед. Лише ближче до кінця зустрічі «червоно-білі» змогли зібратися, команда підняла темп, зумівши зламати опір німців. Принесли в Монако голи Діатти та Дізазі.

Французи не програють у 2023 році.

Байєр

Байєр дещо зменшив свої шанси на вихід у наступний раунд турніру, програвши вдома Монако з рахунком 2:3. Підопічні Хабі Алонсо ускладнили собі життя на самому початку зустрічі, коли Градецький випадково зрізав м'яч у власні ворота. Після цього «фармацевти» швидко схаменулися, команда почала атакувати, але розімкнути оборону «князьків» вдалося лише після перерви. Ближче до кінцівки леверкузенці почали знемагати, команда знизила обороти, тим самим дозволивши супернику відібрати перемогу буквально в останніх атаках. Голи за Байєр забили Діабі та Вірц.

Німці програли 3 з 4 останніх матчів сезону.

Монако - Байєр

Монако проти Байєра факти

  • Більше 2,5 голів у 7 з 10 останніх зустрічей Монако цього сезону;
  • Монако не програє в основний час у 10 матчах у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами домашнього матчу букмекери бачать французів. На успіх Монако котирування становили 2,24. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,50. Котирування зупинилися на Victoria Bayer, на рівні 3,05. Букмекерська контора чекає від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.13, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.67. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У 2023 році «Монако» показує хороші результати, і команда націлена на серйозний виклик за трофей. Байєр діє скромніше, німцям ледь вдається воювати на кілька фронтів. Після домашньої поразки навряд чи «фармацевтам» вдасться зломити опір «монегасків», які перебувають у чудовій формі. Просто французи тут і зараз сильніші: перемога Монако - 2,24.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0