Рома проти Зальцбурга. Чи візьмуть римляни реванш?

23 лютого у матчі-відповіді 1/16 фіналу UEFA LE на «Олімпіко Арені» (Рим) поміряються силами клуби «Рома» та «Зальцбург». Результат першої зустрічі – 0-1.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Рома – Зальцбург

Рома

Рома провалила старт першого раунду плей-офф ЛЄ, поступившись на виїзді з мінімальним рахунком австрійському Зальцбургу 0:1. Підопічні Жозе Моурінью провели зустріч під другим номером, команда володіла м'ячем 44% ігрового часу. Водночас «жовто-червоні» добре діяли в атаці, відповідаючи на всі атаки «биків». Матч поступово наближався до логічного завершення, «вовки» розслабилися, що призвело до пропущеного голу. Римляни спробували повернути знову, але тепер у них уже не було ні сил, ні часу на порятунок.

Підопічні Моурінью перебувають у кризі, вони виграли лише одну з останніх п'яти зустрічей.

Зальцбург

«Зальцбург» чудово розпочав весняну частину єврокубків, зумівши вдома зламати опір італійської «Роми» — 1:0. Підопічні Матіаса Яйсле, як господарі, активно йшли вперед, команда хотіла взяти римлян у ривок. Варто відзначити, що гості були до цього готові, тому атака "червоних биків" швидко захлинулася. Водночас австрійці не здавалися, команда продовжувала чекати слушного моменту. У підсумку вже на 88-й хвилині удача посміхнулася господарям, Капальдо пробив точно в створ. Після цього Зальцбургу не важко було завершити зустріч на свою користь.

Австрійці потужно почали 2023 рік, вигравши останні два матчі, не пропустивши гола.

Рома проти Зальцбурга

Факти Роми проти Зальцбурга

  • У 7 з останніх 10 ігор Роми було забито менше 2,5 голів у сезоні;
  • Рома виграла 4 з останніх 5 домашніх ігор сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами матчу букмекери бачать римлян. Котирування успіху Роми становили 1,70. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,75. Котирування зупинилися на перемозі Зальцбурга, на рівні 4,90. Букмекери не чекають голів від команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.72, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.08. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Рома програла на виїзді, і тепер команді потрібно відбивати відставання. Зальцбург Гранд в Австрії, але в Європі клуб показав себе ще не з кращого боку, є ще куди рости. Не думаю, що в Римі заб'ють багато голів, Моурінью не любить відкритий футбол, а австрійці влаштовують нулі на табло: тотал менше 2,5 - 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0