Локомотив – Спартак. Хто виявиться сильнішим у столичному дербі?

22 лютого в матчі 1/4 фіналу Кубка Росії зійдуться московський "Локомотив" і московський "Спартак". Матч відбудеться на "РЖД Арені" (Москва).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Локомотив» – «Спартак».

Локомотив

Першу половину сезону «Локомотив» провів вкрай невдало, після 17 турів команда посідає 14 сходинку РПЛ, набравши лише 13 очок. Але в Кубку країни підопічні Михайла Галактіонова показали себе набагато краще, команда зуміла подолати груповий етап. Варто відзначити, що "червоно-зелені" опинилися в одному квартеті з Краснодаром, Нижнім Новгородом і Хімками. У вирішальному матчі "залізничники" вдома зламали опір ніжинців 3:1. У підсумку «Локомотив» посів друге місце в групі, набравши 11 очок, з різницею м’ячів 11:6.

«Локомотив» у міжсезоння здобув п'ять перемог у 7 контрольних зустрічах. Команда входить у сезон у хорошій формі.

Спартак

Спартак цього року почувається набагато переконливіше, команда змогла закріпитися в лідируючій групі Прем'єр-ліги, а також показати гідний результат у першій частині Кубка Росії. Варто відзначити, що підопічні Гільєрмо Абаскаля достроково пробилися в чвертьфінал турніру, видавши серію з чотирьох перемог поспіль. Але після цього «червоно-білі» вже розслабилися, що призвело до поразок. Спочатку "гладіатори" зазнали поразки від "Крил Рад" 1:2, після чого в серії пенальті поступилися "Зеніту" 1:2. Проте «Спартак» фінішував у квартеті на першому місці, набравши 13 очок, з різницею м’ячів 10:3.

Підопічні Абаскаля не програвали в міжсезоння, здобувши 4 перемоги, при одній нічиїй.

Локомотив – Спартак

Локомотив – Спартак факти

  • Більше 2,5 голів у 4 з 6 останніх офіційних матчів «Локомотива» в сезоні;
  • Всього понад 2,5 зіграно в 7 з 10 останніх офіційних зустрічей «Спартака» в сезоні.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери московського дербі бачать фаворитом «Спартак». Котирування на Локомотив склали 3,85. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,70. На успіх Спартака котирування зупинилися на рівні 1,97. Букмекери чекають від московського гранда результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.09, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.72. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Першу частину сезону «Локомотив» провалив, взимку команда провела чистку, як на тренерському містку, так і в складі. Головне завдання для «Локо» — зберегти прописку в РПЛ, кубок зараз відходить на другий план. «Спартак» значно потужніший, «червоно-білі» однозначно здатні поборотися за кубковий трофей. У майбутньому дербі хлопці Абаскаля переможуть, «гладіатори» розправляться з земляками навіть на виїзді, амбіції та поточна форма на боці «народної дружини»: перемога «Спартака» – 1,97.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0