Нант проти Ювентуса. Чи справлять "канарки" сенсацію?

23 лютого в матчі 1/16 фіналу UEFA LE на «Божуар Арені» (Нант) поміряються силами клуби «Нант» і «Ювентус». Результат першої зустрічі 1-1.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Нант» — «Ювентус».

Нант

Нант зумів показати хороший результат на старті плей-офф Ліги Європи, зігравши внічию з Ювентусом 1:1 у виїзному матчі. Підопічні Антуана Комбуара в першому таймі діяли абсолютно беззуби, команда так і не змогла витіснити італійців з їх воріт. Нерішучий початок матчу призвів до того, що "канарки" опинилися в ролі наздоганяючих. Лише в другому таймі французи змогли прокинутися, Бла влучним ударом відновив рівновагу. Надалі «Нант» більше не помилявся, команда діяла обережно, залишивши питання про переможця пари відкритим.

Французи не програють в останніх 4 зустрічах сезону.

Ювентус

Ювентус знову втратив можливість вирішити питання виходу в наступний раунд вдома, команда в першій зустрічі розійшлася миром з Нантом 1:1. Значно переконливіше на полі виглядали підопічні Массіміліано Аллегрі, завдяки чому італійцям вдалося вийти вперед вже на 13-й хвилині, спробував Влахович. Після цього «стара синьйора» продовжила домінувати, але рахунок більше не змінився. У другому таймі Туринці помилилися, дозволивши «канаркам» відігратися. Весь час, що залишився, Ювентус провів в атаках, хоча французи змогли вистояти.

Для туринців виступ у Лізі Європи – єдиний шанс виграти трофей цього сезону.

Нант проти Ювентуса

Факти про матч "Нант" - "Ювентус".

  • Менше 2,5 голів у 8 з 10 останніх зустрічей Нанта в сезоні;
  • У 6 з останніх 10 зустрічей Ювентуса в сезоні було забито менше 2,5 голів;
  • Нант не зазнав поразки в основний час в останніх 4 матчах у всіх турнірах;
  • Ювентус не програє в 4 матчах у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать італійців фаворитами гри. Котирування на успіх Нанта склали 3,95. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,50. Котирування зупинилися на перемозі Ювентуса, на рівні 1,91. Букмекерська контора не очікує від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.66, «Тотал більше 2.5» з котируванням - 2.14. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Нант після зимової перерви виступає переконливо, команда намагатиметься не втратити обличчя в Європі вдома. Ювентус не має права на помилку, інакше команду чекає повний провал сезону. Думаю, що, як і перша зустріч суперників, гра у Франції не буде результативною. Захист команд сильний, що вона ще раз продемонструє: тотал під 2,5 – 1,67.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0