ПСВ проти Севільї. Чи варто чекати реваншу від господарів?

23 лютого ПСВ і "Севілья" зустрінуться у матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи. Матч відбудеться на "Філіпс Арені" (Ейндховен). Результат першої зустрічі – 0-3.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ПСВ проти Севільї

ПСВ

ПСВ невдало розпочав свій шлях до плей-офф Ліги Європи, команда на виїзді зазнала поразки від «Севільї» з рахунком 0:3. Підопічні Рууда ван Ністелроя добре провели перший тайм, команда зуміла не тільки гасити атаки іспанців, а й регулярно контратакувати. Вся схема гри розвалилася перед свистком на перерву, коли супернику вдалося відкрити рахунок. У другому таймі «селяни» почали нервувати, тому помилки сипалися одна за одною. У підсумку господарі змогли далеко втекти у відрив, а от голландцям навіть престижу не вистачило.

Нідерланди не програвали вдома в останніх п'яти зустрічах.

Севілья

Севілья подала заявку на 1/8 фіналу ЛЄ, не залишивши й сліду від ПСВ 3:0 у стартовому матчі вдома. Підопічні Хорхе Сампаолі як господарі активно йшли вперед, але голландцям вдалося відігратися. Лише в самій кінцівці першого тайму севільці знайшли лазівку до воріт "селян". Вже після перерви суперник вичерпався, тому іспанці повністю захопили ініціативу, розписавшись у воротах ПСВ ще двічі за п'ять хвилин. Лише після цього «червоно-білі» дозволили собі видихнути. У «Нервіонс» голи відзначилися Ен-Несірі, Окампос і Гудел.

У чемпіонаті Іспанії севільці посідають лише 12-е місце, не претендуючи на потрапляння в єврокубки.

ПСВ проти Севільї

Факти ПСВ проти Севільї

  • Більше 2,5 голів, забитих в останніх 4 зустрічах ПСВ сезону;
  • ПСВ не зазнав поразки в останніх 5 домашніх іграх у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами матчу букмекери бачать господарів. На успіх ПСВ котирування склали 2,22. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,55. Котирування зупинилися на Victoria Seville, близько 3.05. Букмекери чекають голів від команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.00, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.78. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

ПСВ знаходиться в скрутному становищі, у них мінімальні шанси на вихід у наступний раунд. Севілья забезпечила собі комфортну перевагу в домашньому матчі. ПСВ грає в результативний футбол, тепер команді потрібно рухатися тільки вперед. Іспанці нестабільні на виїзді, тому варто очікувати голів в Ейндховені. Господарі підуть вперед, гості теж не відсидяться в обороні: тотал понад 2,5 – 1,80.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0