Челсі – Боруссія D. Чи візьмуть сині реванш за поразку в першому матчі?

У вівторок, 7 березня, "Челсі" зіграє з дортмундською "Боруссією" у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів на "Стемфорд Брідж".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Челсі" проти "Боруссії" Д

Челсі

Результат першого матчу лондонська команда точно не може брати в актив, адже перед матчем-відповіддю вони поставили себе в дуже невигідне становище. Мінімальна виїзна поразка зобов'язує "Челсі" краще зіграти у другому матчі, в якому команду влаштує виключно переможний результат.

В останньому матчі у "синіх" було достатньо моментів для взяття воріт, але лондонців підвела погана реалізація. У новому матчі «Челсі» повинен краще зіграти в атаці, команда повинна створити більше моментів і обов’язково почне йти вперед з перших хвилин домашньої зустрічі.

Боруссія Д

Але гравці «Боруссії» однозначно можуть бути задоволені результатом першого матчу, адже їм вдалося вистояти на своєму стадіоні та використати один із небагатьох своїх моментів. Тепер «Джмелі» приїдуть до Лондона з комфортною перевагою і обов’язково зіграють на результат.

Боруссія Дортмунд не буде захищатися всі 90 хвилин і зосередиться не тільки на надійному захисті, а й на контратаках і стандартах. У другій частині сезону «джмелі» показують відмінні результати і знаходяться в хорошій формі, тому їх вихід до чвертьфіналу Ліги чемпіонів навряд чи стане більшою сенсацією.

Челсі – Боруссія D

Челсі – Боруссія D факти

  • У першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Боруссія» вдома перемогла «Челсі» з рахунком 1:0;
  • В середньому в семи з десяти матчів за участю «Боруссії Д» цього сезону йде ставка на тотал-овер (2,5);
  • У середньому 5 з 10 ігор Челсі цього сезону були ставками на те, що заб'ють обидві команди;
  • Обидві команди програли по одному матчу на груповому етапі цієї Ліги чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів: на «Челсі» можна поставити 1,74, на нічию — 4,00, на перемога Боруссії Д за 4,50. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Одна з найцікавіших зустрічей 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, де інтрига закрутилася ще більше після першого матчу. Борусія Д приїжджає до Лондона з перевагою в один гол і зберігає чудові шанси на вихід у наступний раунд турніру. «Челсі» у своїй наступній грі має ризикувати та йти вперед зі старту, тому саме від лондонців варто очікувати насамперед активності в атаці. Індивідуальний загальний результат 1 більше (1,5) для 1,76 вважається перспективним варіантом.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0