РБ Лейпциг проти Айнтрахта. Скільки голів заб'ють команди в цьому матчі?

У суботу, 25 лютого, на стадіоні "Ред Булл Арена" відбудеться поєдинок "РБ Лейпциг" - "Айнтрахт" в рамках 22-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «РБ Лейпциг» проти «Айнтрахта».

РБ Лейпциг

Бики в останньому турі німецької Бундесліги зуміли реабілітуватися за останні невдачі, впевнено обігравши на виїзді «Вольфбсург» з рахунком 3:0. Ця перемога дозволила команді повернутися на переможний шлях і залишитися в числі претендентів на потрапляння в четвірку лідерів за підсумками сезону.

Попереду у Лейпцига складний і насичений календар матчів, адже команда відновлює участь у Лізі чемпіонів, де зіграє з грізним Манчестер Сіті. Важко сказати, чи готові «Бики» успішно грати в двох важливих турнірах одночасно, але такий складний графік однозначно стане хорошим тестом на амбіції для команди.

Айнтрахт

Франкфуртський "Айнтрахт" в останньому матчі здобув впевнену перемогу над бременським "Вердером" і також входить до когорти претендентів на місце в зоні Ліги чемпіонів. «Орли» в останніх матчах грають нестабільно і показують різний результат, але в цілому в цьому сезоні команда йде добре і може бути задоволена своїм становищем на даний момент.

Попереду у Орлових поєдинок проти одного з прямих конкурентів у боротьбі за високі місця, з яким команда досить успішно грає останні роки. Тож футболістів «Айнтрахта» виїзний статус майбутнього матчу точно не збентежить і вони приїдуть у гості до «Лейпцига» виключно за трьома очками.

РБ Лейпциг проти Айнтрахта

РБ Лейпциг проти Айнтрахта факти

  • У матчі першого туру цього розіграшу чемпіонату Німеччини «Айнтрахт» переміг «РБ Лейпциг» з рахунком 4:0;
  • Лише в одному з п'яти останніх матчів між командами в чемпіонаті Німеччини була ставка на тотал-овер (2,5);
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками в чемпіонаті Німеччини була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Востаннє РБ Лейпциг перемагав Айнтрахт у Бундеслізі 25 серпня 2019 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч наступного туру чемпіонату Німеччини: на перемогу РБ Лейпциг можна поставити 1,67, на нічию 4,30, і на перемогу Айнтрахта за 4,90. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч у новому турі чемпіонату Німеччини, в якому РБ Лейпцигу буде важко підтвердити статус фаворита в грі з Айнтрахтом. «Бики» давно не перемагали «Орлових» на різних рівнях, а майбутня зустріч відбудеться після найважчої гри проти «Манчестер Сіті» в Лізі чемпіонів. Тому вболівальники гостей, безумовно, сприймуть новий матч чемпіонату з оптимізмом і вірять, що улюблена команда зможе здобути позитивний результат. Хорошим вибором в цьому випадку буде ставка на Х2 за 2,20.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0