Борнмут – Манчестер Сіті. У цьому матчі станеться головна сенсація туру?

У суботу, 25 лютого, на стадіоні "Віталіті" відбудеться поєдинок "Борнмут" - "Манчестер Сіті" в рамках 25-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Борнмут" – "Манчестер Сіті".

Борнмут

«Борнмут» обіграв «Вулверхемптон» на виїзді в останньому турі чемпіонату Англії та хоча б покращив настрій у команді, яка бореться за виживання в поточному розіграші. «Черрі» дуже важко набирати очки в цьому сезоні, тому успіх в останньому матчі дуже важливий для команди.

У новому матчі «Борнмуту» буде важко розраховувати на якісь очки, адже команда зіграє проти чинного чемпіона, з яким історично грає дуже невдало. Тому головним завданням господарів у такому матчі буде банально вистояти та надійно зіграти біля своїх воріт, а вже потім думати про атакувальні дії.

Манчестер Сіті

«Манчестер Сіті» в останньому матчі не зміг здобути перемогу над «Ноттінгем Форест» і допустив серйозну осічку в боротьбі за титул, чим скористався головний суперник команди «Арсенал». Тепер «городяни» знову посідають другу позицію в турнірній таблиці і знову опинилися в ролі наздоганяючих.

Команда Пепа Гвардіоли відновлює виступи в Лізі чемпіонів, а це означає, що іспанський тренер буде частіше використовувати ротацію і правильно розподіляти сили своїх гравців. Але навіть ця обставина не повинна завадити «Манчестер Сіті» добре зіграти в матчі майбутнього туру АПЛ і повернутися на переможний шлях.

Борнмут – Манчестер Сіті

Борнмут проти Манчестер Сіті факти

  • «Манчестер Сіті» переміг «Борнмут» з рахунком 4:0 у першому турі цієї гри чемпіонату;
  • У трьох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Одразу в чотирьох з п'яти останніх матчів між командами у всіх турнірах робили ставку на тотал-овер (2,5);
  • Манчестер Сіті виграв дванадцять матчів поспіль проти Борнмута у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 25-го туру англійської Прем’єр-ліги: на перемогу «Борнмута» можна поставити 10,9, на нічию — 6,14, на перемога Манчестер Сіті за 1,27. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Важко знайти більш зручного суперника для Манчестер Сіті в АПЛ, ніж Борнмут. У новітній історії «городяни» перемагали абсолютно у всіх матчах проти «Черрі» і в наступній зустрічі також розраховують повернутися додому з переможним результатом. «Борнмут» відчайдушно бореться за виживання і неодмінно буде ризикувати в матчі з чинним чемпіоном, але все ж виїзний клас повинен зіграти вирішальну роль у двобої нового туру. Перспективний варіант – ставка на фору 2 (-2) за 2,46.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0