Валенсія – Реал Сосьєдад. Чи візьмуть господарі очки?

25 лютого в рамках 23-го туру іспанської Ла Ліги на "Месталья Арена" (Валенсія) зустрінуться команди "Валенсія" і "Реал Сосьєдад".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Валенсія" – "Реал Сосьєдад".

Валенсія

Валенсія вже вісім турів поспіль не може перемогти в чемпіонаті країни, в останньому поєдинку команда з мінімальним рахунком поступилася Хетафе 0:1. Перший тайм підопічні Рубена Барахи провели набагато скромніше, команді ніяк не вдавалося вчепитися в матчі. Після паузи «кажани» вже діяли переконливіше, тому зуміли відштовхнути «синіх» від своїх воріт. Вже в самій кінцівці «помаранчеві» помилилися, дозволивши в підсумку господарям вийти вперед.

Валенсія посідає 19 місце в Лізі з 20 очками та різницею м'ячів 26:27.

Реал Сосьєдад

Реал Сосьєдад втратив очки в останньому матчі чемпіонату, зігравши вдома внічию з Сельтою 1:1. Підопічні Іманола Альгуасіла скористалися помилкою гостей на самому початку матчу, вже на 5-й хвилині Оярсабаль вивів біло-синіх вперед. Після цього господарі продовжили контролювати хід зустрічі, але збільшити перевагу їм не вдалося. Вже в самій кінцівці команда взагалі помилилася, коли Ле Норман випадково зрізав м'яч у власні ворота.

Реал Сосьєдад посідає 3 місце в турнірній таблиці з 43 очками та різницею м'ячів 32:22.

Валенсія – Реал Сосьєдад

Валенсія – Реал Сосьєдад: факти

  • Валенсія зіграла внічию в першому таймі і програвала в останніх 5 матчах Ла Ліги;
  • Валенсія програла останні 5 матчів у Ла Лізі;
  • Валенсія не забиває в 5 з останніх 7 матчів Ла Ліги;
  • В останні 3 матчі Ла Ліги Валенсія програла з різницею в 1 гол.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій зустрічі бачать трохи більше шансів на успіх гостей. Котирування на перемогу Валенсії були 3,05. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,25. Котирування Вікторії Реал Сосьєдад зупинилися на позначці 2,43. Букмекери не очікують від іспанців результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.60, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.29. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Валенсія підійшла до небезпечної межі, команда ризикує залишитися в зоні вильоту. Враховуючи останні 10 років історії Леванта, такий результат є логічним. Реал Сосьєдад набагато переконливіший, клуб веде реальну боротьбу за медалі. У грі двох команд у різній формі очікую успіху хлопців Альгуасіла, «біло-сині» на виїзді впевнено розправляться з програними «помаранчевими»: перемога Реал Сосьєдад – 2,44.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0