Гоффенгайм – Боруссія Д. Чи продовжиться переможна серія Бамблбі?

У суботу, 25 лютого, на стадіоні Wirsol Rhine-Neckar-Arena відбудеться матч 22-го туру німецької Бундесліги між Хоффенхаймом і Боруссією Д.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Хоффенхайм" проти "Боруссії"

Хоффенхайм

Хоффенхайм давно не вигравав чемпіонат Німеччини, команда жахливо тримає друге коло чемпіонату і з кожним новим туром заганяє себе в дуже складне становище. З претендента на європейські місця «Гоффенхайм» перетворився на команду, яка боротиметься за виживання в поточній кампанії.

У новому матчі господарям буде важко знову повернутися на переможний шлях, адже вони є аутсайдерами такого протистояння. Звичайно, футболісти Хоффенхайма викладуться на полі на повну, але настрій у команді явно залишає бажати кращого, а їх ігрова форма і зовсім шокує в негативному плані.

Боруссія Д

А ось у "Боруссії" все добре: дортмундці спочатку перемогли "Челсі" в Лізі чемпіонів, а потім розібралися в чемпіонаті Німеччини з "Гертою", завдяки чому наздогнали в турнірній таблиці "Баварію" і берлінський "Уніон". Зараз «Джмелі» лідирують у Бундеслізі і по праву претендують на титул.

У матчі наступного туру саме «Боруссія» буде фаворитом, і якщо вона розраховує на боротьбу за перше місце в цьому сезоні, то зобов’язана перемагати таких кризових суперників. Саме «Джмелі» напевно гратимуть першим номером у майбутній грі, з позиції сили і створять велику кількість моментів біля чужих воріт.

Гоффенгайм – Боруссія Д

Хоффенхайм – Боруссія D: факти

  • Дортмундська "Боруссія" перемогла "Гоффенгайм" з рахунком 1:0 у матчі першого туру поточного розіграшу чемпіонату Німеччини;
  • У трьох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Крім того, у трьох з останніх п’яти матчів між командами Бундесліги була зроблена ставка на тотал-овер (2,5);
  • Боруссія Дортмунд виграла вісім матчів поспіль у всіх турнірах;
  • Хоффенхайм програв п'ять матчів поспіль у всіх турнірах і не може виграти 12 матчів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч нового туру німецької Бундесліги: на перемогу «Гоффенгайма» можна поставити 3,90, на нічию — 4,30, на успіх Борусія Д за 1,83. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Дортмундська «Боруссія» є фаворитом майбутнього матчу проти «Хоффенхайма», незважаючи на виїзний статус зустрічі для «Шмелів». Гості перебувають у відмінній формі, стабільно перемагають суперників і повернулися в боротьбу за золоті медалі чемпіонату. Власники, у свою чергу, переживають глибоку кризу, з якої поки не можуть вибратися. У питанні про переможця цього матчу ключову роль відіграє клас футболістів «Джмелів», а значить, логічним вибором буде ставка на перемогу «Боруссії» за 1,80.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0