Болонья – Інтер. Чи продовжать міланці безпрограшну серію?

26 лютого в матчі 24-го туру італійської Серії А на арені Renato Dal'Ara (Болонья) поміряються силами клуби «Болонья» та «Інтер».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Болонья» проти «Інтера».

Болонья

Болонья досягла успіху в останньому матчі чемпіонату, обігравши на виїзді Сампдорію з рахунком 2:1. Підопічні Тьяго Мотти виглядали на полі набагато переконливіше, команда продовжувала атакувати, забивши гол ще до перерви. У другому таймі «Хорти» дали слабину, тим самим дозволивши «морякам» відігратися. У час, що залишився, червоно-чорним довелося витратити всі сили, щоб дотиснути господарів у самій кінцівці. У гостей голи відзначилися Соріано та Орсоліні.

Болонья посідає 7 місце в турнірній таблиці з 32 очками та різницею м'ячів 30:33.

Інтер

Інтер не програє вже чотири тури поспіль в Серії А, в останньому матчі клуб вдома впевнено розібрався з Удінезе 3:1. Підопічні Сімоне Індзагі, як господарі, активно йшли вперед, команда відкрила рахунок ще до перерви, хоча гостям вдалося відігратися. У другій половині зустрічі «чорно-сині» продовжили атакувати «чорно-білих», без проблем вирішивши результат на свою користь. Голами у повітряних зміїв відзначилися Лукаку, Мхітарян і Мартінес.

Інтер займає 2-е місце в турнірній таблиці, набравши 47 очок, з різницею м'ячів 44:27.

Болонья – Інтер

Болонья проти Інтер факти

  • Інтер не програє в 9 з 10 останніх матчів Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій зустрічі чекають успіху від гостей. Котирування на перемогу Болоньї склали 4,80. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом -3,65. На успіх "Інтера" котирування зупинилися на позначці 1,79. Букмекери не чекають результативного футболу від італійських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.79, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.99. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Болонья» виступає в хорошому темпі, команді не загрожує виліт, але і в єврокубки вона не пробиється. «Інтер» виступає переконливо, видаючи серію вдалих зустрічей, але максимально друге місце в таблиці. В очній зустрічі, думаю, перемога дістанеться мотивованим гостям, плюс їх форма і клас допоможуть взяти три очки: перемога «Інтера» - 1,79.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0