Брістоль Сіті проти Манчестер Сіті. Чи продовжать господарі свою безпрограшну серію?

28 лютого в рамках 1/8 фіналу Кубка Англії на "Ештон Гейт Арені" (Брістоль) зустрінуться команди "Брістоль Сіті" і "Манчестер Сіті".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Брістоль Сіті» проти «Манчестер Сіті».

«Брістоль Сіті»

«Брістоль Сіті» не має поразок у 2023 році, команда успішно виступає на всіх фронтах. У рамках 1/16 фіналу Кубка Англії підопічні Найджела Пірсона вдома впевнено розігралися з Вест Бромвічем 3:0. «Зарянка» провела зустріч під другим номером, команда володіла м'ячем лише 38% ігрового часу. При цьому господарі вміло розпоряджалися своїми моментами навіть у першому таймі, двічі розписавшись у воротах гостей. Відразу після перерви «Брістоль» зміцнив свою перевагу, тим самим знявши всі питання щодо переможця. Белль (дубль) і Скотт відзначилися за Робінс.

У чемпіонаті "Брістоль" займає 15-е місце з 41 очком після 32 турів.

Манчестер Сіті

"Манчестер Сіті" востаннє вигравав турнір у 2019 році, загалом у колекції "городян" 6 трофеїв. Цього року підопічні Хосепа Гвардіоли зробили заявку на перемогу, в 1/16 фіналу команда вдома з мінімальним рахунком обіграла «Арсенал» — 1:0. «Небесно-блакитні» виглядали на полі набагато переконливіше, команда постійно йшла вперед, але «каноніри» успішно оборонялися. У підсумку лише через годину ігрового часу Аке забив гол, який у підсумку став переможним. Варто відзначити, що «городяни» добре показали себе в перенесеному матчі 12-го туру Прем'єр-ліги, знову зламавши опір «Арсеналу» 3:1.

«Городяни» продовжують боротьбу за титул в АПЛ, а також у Лізі чемпіонів.

Брістоль Сіті проти Манчестер Сіті

Бристоль Сіті проти Манчестер Сіті факти

  • Брістоль Сіті не програє в 11 матчах;
  • Манчестер Сіті не програє в останніх 4 іграх сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій зустрічі не сумніваються в успіху "городян". Котирування на перемогу Брістоль Сіті становили 14,02. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 6,21. Котирування зупинилися на Манчестер Сіті Вікторія, близько 1.20. Букмекери чекають результативного футболу у виконанні англійців. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 3.5» коефіцієнт - 1.71, «Тотал більше 3.5» з лапками - 2.07. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Брістоль Сіті» вже показав хороший результат, команда не стрибне вище голови. «Манчестер Сіті» ставить за мету взяти трофей, тож команда виходить до чвертьфіналу. Але все ж очікувати розгромного успіху у грі «городян» не варто. Господарі боротимуться і покажуть себе на рівні топового суперника: Брістоль Сіті не програє більше 2 м’ячів – фора 2 (+2) – 1,80.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0