Манчестер Юнайтед – Вест Гем. Чи продовжать «червоні дияволи» безпрограшну серію?

1 березня в матчі 1/8 фіналу Кубка Англії на стадіоні "Олд Траффорд Арена" (Манчестер) поміряються силами клуби "Манчестер Юнайтед" і "Вест Гем".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Юнайтед" – "Вест Гем".

«Манчестер Юнайтед»

«Манчестер Юнайтед» зараз показує хороший рівень гри, команді вдається боротися відразу на кількох фронтах. "Червоні дияволи" на даний момент займають третє місце в англійській Прем'єр-лізі. Відмінно для команди і Кубок англійської ліги, де манкуніанці пробилися до фіналу. Удача супроводжує хлопцям Еріка тен Хега в Кубку Англії, де в 1/16 фіналу «Юнайтед» на виїзді з рахунком 3:1 зломив опір «Редінга». Голи за "червоних дияволів" забили Каземіро (дубль) і Фред. Манчестер добре зіграв в останньому матчі Прем'єр-ліги, розгромивши на виїзді Лідс з рахунком 2:0.

Минулого тижня "Манчестер Юнайтед" вдома переміг "Барселону" з рахунком 2:1 і вийшов до 1/8 фіналу Ліги Європи.

Вест Хем

Вест Хем зіграв більшу частину сезону дуже погано, через що команда навіть застрягла в зоні вильоту. Щоправда, «молотобійцям» вдалося потроху додавати, тим самим підтягуючи результативність. Вже в 1/16 фіналу Кубка Англії підопічні Девіда Мойєса не відчули проблем з результатом, розгромивши на виїзді Дербі Каунті з рахунком 2:0. Принесли "залізній" перемогу точні удари Боуена та Ентоні. Після цього в чемпіонаті Вест Хем зіграв внічию з Ньюкаслом (1:1) і Челсі (1:1), таким чином "залізні" змогли остаточно покинути зону вильоту.

Лондонці знаходяться в зоні вильоту в Прем'єр-лізі, тому команді необхідно вирішувати свої проблеми в чемпіонаті.

Манчестер Юнайтед – Вест Гем

Манчестер Юнайтед – Вест Гем факти

  • Манчестер Юнайтед не програє в 9 матчах сезону;
  • В останніх 7 іграх сезону Вест Хема було забито менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій зустрічі вірять в успіх манкуніанців. Котирування на перемогу Манчестер Юнайтед становили - 1,64. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,76. Котирування зупинилися на перемозі Вест Хема, на позначці 5.22. Букмекери не знають, чого очікувати з точки зору результативності. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.39 «Тотал більше 2.5» з котируванням - 1.83. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Манчестер Юнайтед» перебуває в хорошій формі, останні тижні команда грає потужно. Вест Хем намагається вибратися із зони вильоту, але у клубу ще багато роботи. Хлопці ten Haga виграють кубковий матч, «Червоні дияволи» завдяки найкращій формі в цьому відрізку сезону здобудуть перемогу: перемога «Манчестер Юнайтед» - 1,64.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0