Шеффілд Юнайтед – Тоттенхем. Чи перервуть «Блейдс» свою серію поразок цього сезону?

1 березня в 1/8 фіналу Кубка Англії зустрінуться команди Шеффілд Юнайтед і Тоттенхем. Матч відбудеться на Бремел Лейн (Шеффілд).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Шеффілд Юнайтед – Тоттенхем

Шеффілд Юнайтед

Шеффілд Юнайтед цього року на підйомі, і команда знову збирається боротися за підвищення до Прем'єр-ліги. Непогано «блейдс» показують себе і в Кубку Англії, в рамках 1/16 фіналу команда вдома розігралася з Рексемом 3:1. Довго не складався поєдинок у хлопців Пола Хекінгботома, господарі все одно не могли перехопити ініціативу. У підсумку Шеффілд включився в самій кінцівці, добивши суперника в додатковий час. Голи за "Блейдс" забили Ахмедходжич, Шарп і Берг. Але в останній зустрічі Чемпіонату команда зазнала невдачі, програвши вдома «Мідлсбро» з рахунком 1:3.

Шеффілд Юнайтед посідає друге місце в чемпіонаті, "Блейдс" мають намір повернутися в еліту англійського футболу.

Тоттенхем

Тоттенхем виступає з різним ступенем успіху, клубу не вистачає витривалості, щоб не відставати на всіх фронтах. У Кубку Англії у хлопців Антоніо Конте все ще добре, в 1/16 фіналу команда на виїзді розігралася з Престоном 3:0. Шпори не відразу включилися в гонку, перший тайм завершився без голів. Після перерви Хотспур додав, добивши господарів. Голи за "бузково-білих" забили Сон Хен Мін (дубль) і Данжума. Але в останньому матчі Прем'єр-ліги Тоттенхем програв, поступившись на виїзді Лестеру 1:4. Також невдало "шпори" зіграли в Лізі чемпіонів, програвши в 1/8 фіналу на виїзді "Мілану" з рахунком 0:1.

В Прем'єр-лізі підопічні Конте займають 4 місце, борючись за потрапляння в зону Ліги чемпіонів одразу з кількома суперниками.

Шеффілд Юнайтед – Тоттенхем

Шеффілд Юнайтед – Тоттенхем факти

  • Голи більше 2,5 зіграно в 6 з останніх 8 ігор Шеффілд Юнайтед;
  • У 6 з останніх 9 ігор сезону Тоттенхем забив менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій зустрічі віддають перевагу представникам Прем'єр-ліги. Котирування на перемогу Шеффілд Юнайтед становили - 4,53. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,74. Котирування зупинилися на перемозі Тоттенхема, на рівні 1,73. Букмекери чекають на результативне протистояння в Кубку. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.07 «Тотал більше 2.5» з котируванням - 1.71. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Шеффілд» веде себе добре в цьому сезоні, але головна мета «Блейдс» — досягти успіху в лізі, а в останніх турах були проблеми. Тоттенхем виступає пристойно, але йому все ще не вистачає стабільності. Лондонці продовжують боротьбу в кількох турнірах. У майбутній кубковій зустрічі, вірю в успіх хлопців Конте, Шпори за рахунок більш високого рівня майстерності зможуть добитися позитивного результату на чужому полі: перемога Тоттенхема - 1,73.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0