Астана – Шахтар Караганда. Хто добре стартував у новому чемпіонаті?

4 березня в матчі 1-го туру казахстанської Прем'єр-ліги на «Астана Арені» (Астана) поміряються силами клуби «Астана» і «Шахтар» Караганда.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Астана» – «Шахтар» Караганда

Астана

Астана в минулому сезоні знову виграла золоті медалі чемпіонату Казахстану, тепер "жовто-сині" є семиразовим чемпіоном країни. За підсумками останнього розіграшу підопічні Григорія Бабаяна лише на одне очко випередили «Актобе». При цьому «Кепіталз» вийшли на фінішну пряму з серією з шести матчів без поразок у чемпіонаті. У міжсезоння «городяни» були не дуже активними, команда взяла участь у трьох товариських матчах, здобувши в них дві нічиї та одну перемогу.

В останньому матчі "жовто-сині" без проблем зіграли з підмосковними Хімками 3:0.

Шахтар Караганда

Карагандинський «Шахтар» вже забув смак перемог на внутрішній арені, останній раз команда вигравала чемпіонат ще в 2012 році. Минулого року показники «гірників» були набагато скромнішими, команда фінішувала лише на сьомій позиції, набравши 32 очки після 26-ти. ігрові дні. У Кубку Казахстану хлопці Ігоря Солошенка також нічим не здивували, завершивши свій шлях у чвертьфіналі. «Шахтар» активно готувався до нового сезону, команда взяла участь у семи товариських матчах, здобувши в них лише одну перемогу.

В останньому матчі "гірники" зіграли внічию з "Валмієрою" - 1:1.

Астана – Шахтар Караганда

Астана – Шахтар Караганда факти

  • Астана не програє 6 матчів поспіль;
  • У 8 з 10 останніх ігор карагандинського «Шахтаря» було забито більше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій зустрічі віддають перевагу господарям поля. Котирування на перемогу «Астани» становили 1,66. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,70. Котирування зупинилися на Вікторії Шахтар Караганда на рівні 5,20. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Астана» налаштована захистити свій титул, який вона здобула минулого сезону. Шахтарю не вистачає зірок з неба, тому карагандинці будуть раді будь-яким очкам у грі з фаворитом. У стартовій грі турніру хлопці Бабаяна переможуть, "жовто-сині" вдома зададуть тон усьому чемпіонату, набравши максимальну кількість очок у протистоянні зі скромними "гірниками": перемога Астани - 1,656.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0