Кривбас – Колос. Хто виявиться сильнішим у протистоянні середняків УПЛ?

3 березня в матчі 16-го туру української Прем'єр-ліги зустрінуться команди «Кривбас» і «Колос». Матч відбудеться на арені «Гірник» (Кривий Ріг).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Кривбас» – «Колос».

Кривбас

Кривбас добре проявив себе після повернення в еліту українського футболу. У першій половині сезону підопічні Юрія Вернидуба зупинилися на 8-му місці в турнірній таблиці, набравши 18 очок за 15 днів гри. Варто зазначити, що перед криворіжцями поставлено завдання зберегти прописку на наступний сезон, тому зараз клуб працює навіть з випередженням графіка. Взимку біло-червоно-чорні були надзвичайно активними, команда провела 9 товариських матчів, здобувши три перемоги та ще тричі зігравши внічию.

В останньому поєдинку «Кривбас» зламав світ з «Каспіан Актау» – 0:0.

Колос

Першу частину сезону «Колос» також провів з перемінним успіхом, за 15 ігрових днів команда набрала 20 очок, що дозволило їй закріпитися на 6-й сходинці турнірної таблиці Прем’єр-ліги. Протягом лютого підопічні Ярослава Вишняка розпочали підготовку до відновлення сезону, взявши участь у шести товариських матчах. Варто зазначити, що "колосочки" не відразу схаменулися, програвши перші два матчі. Далі ковалівці відігралися, навіть накопичивши серію з трьох перемог поспіль.

В останніх зустрічах «Колос» виявився сильнішим за ФК «Рига» 2:0 і поступився 0:2.

Кривбас – Колос

Кривбас проти Колос факти

  • Тотал голів менше 2,5 в 4 з 5 останніх матчів «Кривбасу» в чемпіонаті України;
  • У 4 з останніх 6 матчів «Колоса» в чемпіонаті України було забито понад 2,5 м’яча.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не виділяють фаворита в цій парі. Котирування на успіх «Кривбасу» склали 2,55. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,25. Котирування зупинилися на Колос Вікторія, на рівні 2,65. Від клубів УПЛ букмекер не очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.04, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.76. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Кривбас» спробує продовжити зміцнення в турнірній таблиці, команда в цілому відчула гру перед зимовою перервою. На перерву «Колос» також пішов у гарному настрої, команда спробує повернутися до лідируючої групи. Думаю, команда Вернидуба зможе взяти очки в грі з рівним суперником: «Кривбас» не програє – фора 1 (0) – 1,81.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0