Арсенал – Борнмут. Чи обіграють «каноніри» одного з аутсайдерів Прем’єр-ліги?

У суботу, 4 березня, "Арсенал" зустрінеться з "Борнмутом" на "Емірейтс Стедіум" у 26-му турі англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Арсенал" – "Борнмут".

«Арсенал»

«Каноніри» продовжують лідирувати в турнірній таблиці чемпіонату Англії і кожен новий зіграний матч наближає їх до заповітної мети. І нехай відрив «Арсеналу» від найближчих переслідувачів уже не такий значний, як кілька турів тому, найбільше шансів на золоті медалі АПЛ мають саме лондонці.

У новому матчі з рідними вболівальниками «Арсеналу» знову доведеться доводити свої амбіції у грі з одним із головних аутсайдерів чемпіонату. Звісно, «каноніри» точно не планують давати осічку на своєму стадіоні, а спробують здобути чергову перемогу для себе в цьому сезоні.

Борнмут

«Борнмут» знаходиться в зоні вильоту, але позицію команди в нижній частині турнірної таблиці поки що не можна назвати безнадійною, адже будь-який позитивний результат може допомогти команді вибратися з небезпечної зони. Але поки «вишням» залишається тільки поспівчувати непростому календарю матчів: після матчу з «Манчестер Сіті» команда зіграє з лідером «Арсеналом».

Гостям буде складно продемонструвати свої найкращі якості в матчі нового туру, особливо на виїзді. Основним завданням Борнмута буде зіграти надійно і дисципліновано в обороні, а вже потім думати про якісь атакувальні дії. Якщо «Черрі» це вдасться, вони зможуть створити головну сенсацію майбутнього туру в Чемпіонаті Англії.

Арсенал – Борнмут

Арсенал – Борнмут: факти

  • У матчі першого туру цього розіграшу англійської Прем'єр-ліги "Арсенал" переміг "Борнмут" з рахунком 3:0;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах була зроблена ставка на тотал овер (2,5);
  • Крім того, у трьох з останніх п'яти ігор між суперниками у всіх турнірах була зроблена ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Арсенал виграв чотири з останніх п'яти матчів проти Борнмута у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, дуже популярна серед любителів футболу, пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч 26-го туру англійської Прем'єр-ліги: на перемогу «Арсеналу» можна поставити 1,21, на нічию — 6,42, на успіх Борнмута за неймовірні 17,29. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Арсенал» по праву вважається беззаперечним фаворитом цього матчу і банально не має права втрачати очки в грі з аутсайдером чемпіонату Англії в такий важливий період сезону. Вдома «каноніри» намагатимуться грати з позиції сили і, швидше за все, більшу частину гри володітимуть ініціативою. «Борнмуту» буде важко стримати натиск господарів, особливо враховуючи вразливість оборони «Черрі» цього сезону. Тому хорошою ставкою в цьому випадку буде фора 1 (-2) за 2,13.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0