Штутгарт проти Баварії. Баварія підтвердить статус фаворита?

У суботу, 4 березня, на стадіоні "Мерседес-Бенц Арена" відбудеться матч 23-го туру німецької Бундесліги між Штутгартом і Баварією.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Штутгарт" – "Баварія".

«Штутгарт»

«Штутгарт» займає лише 15-те місце в турнірній таблиці німецької першості, і команда дуже близька до того, щоб опинитися в зоні вильоту. «Штутгарт» демонструє не найкращі результати, здобувши лише одну перемогу в останніх п’яти турах Бундесліги, і можна з упевненістю сказати, що команда переживає кризу.

У новому матчі «Штутгарт» зіграє на своєму стадіоні з «Баварією», і цей матч теж навряд чи дозволить команді суттєво покращити своє становище. Господарі перебувають у ситуації, коли в кожній грі потрібно боротися за очки, і майбутня домашня зустріч також не стане винятком.

Баварія

В останньому турі чемпіонату Німеччини мюнхенці взяли дуже важливі три очки, обігравши на своєму стадіоні берлінський Уніон. Баварії вдалося не тільки повернутися на переможну колію після поразки від Боруссії М, але й зупинити одного зі своїх конкурентів за золоті медалі Бундесліги.

Тепер підопічні Юліана Нагельсманна ділять лідерство з дортмундською "Боруссією" і намагатимуться зробити все можливе, щоб якомога швидше зайняти чисту першу позицію в турнірній таблиці. Для цього "Баварії" обов'язково потрібно виграти наступний матч чемпіонату.

Штутгарт проти Баварії

Факти Штутгарта проти Баварії

  • У матчі першого туру цього розіграшу Бундесліги Баварія та Штутгарт зіграли внічию 2-2;
  • В останніх восьми матчах між командами чемпіонату Німеччини була ставка на тотак більше (2,5);
  • У трьох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Баварія виграла три з останніх п'яти матчів проти Штутгарта в Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч наступного туру німецької Бундесліги: на перемогу Штутгарта можна поставити 6,30, на нічию — 5,20, а на перемогу Баварії за 1,46. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.79, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.99. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий поєдинок у новому турі чемпіонату Німеччини, в якому чинний чемпіон Баварія зіграє на виїзді з одним із претендентів на виліт. У першому турі Баварія не змогла обіграти суперника, тому в новому матчі спробує зіграти краще і взяти всі три очки. Штутгарту, як і Баварії, дуже потрібні очки, тому навіть у статусі відвертого аутсайдера господарі боротимуться до останнього. В останні роки матчі між цими командами радують великою кількістю голів, тому логічно зробити ставку на тотал овер (3,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0