Манчестер Сіті – Ньюкасл. Чи продовжиться безпрограшна серія «городян»?

У суботу, 4 березня, на стадіоні "Етіхад" відбудеться поєдинок "Манчестер Сіті" - "Ньюкасл" в рамках 26-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Манчестер Сіті – Ньюкасл

Манчестер Сіті

Манчестер Сіті в останньому турі чемпіонату Англії на виїзді впевнено обіграв Борнмут і зумів повернутися на переможний шлях. Підопічні Пепа Гвардіоли зробили осічку в одному з останніх матчів і знову випустили «Арсенал» вперед, опинившись у ролі наздоганяючого. У наступних матчах «городяни» спробують скоротити відставання від лондонців.

Попереду у Манчестер Сіті поєдинок проти суперника, якого команда не змогла обіграти в матчі першого туру АПЛ. «Городяни», незважаючи на хороші результати в останніх матчах, не радують своїх уболівальників надійною грою в обороні та поступаються майже в кожній грі, але головною силою «Сіті» все ж залишається потужна атакуюча лінія, яка забезпечує команді бажаний результат.

Ньюкасл

Ньюкасл переживає першу серйозну кризу в цьому сезоні - Сороки чотири тури поспіль не можуть перемогти в чемпіонаті Англії, а також поступилися Манчестер Юнайтед у фінальному матчі Кубка Ліги. Команда Едді Хоу поки що входить до топ-4 турнірної таблиці, але якщо не виправить результати в наступних турах, то ризикує вилетіти із зони Ліги чемпіонів.

У майбутньому виїзному поєдинку «Сорокам» знову буде важко здобути всі три очки, але здивувати фаворита гри гостям все ж вдасться. У нинішній кампанії «Ньюкасл» вирізняється надійною грою в захисті і саме дисциплінований захист може стати ключовим фактором для підопічних Хоу в новому матчі.

Манчестер Сіті – Ньюкасл

Манчестер Сіті проти Ньюкасла факти

  • Манчестер Сіті та Ньюкасл зіграли внічию 3-3 у першому раунді цієї гри чемпіонату;
  • Лише два з останніх п’яти матчів між суперниками в Прем’єр-лізі включали ставку на те, що «обидві команди заб’ють»;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами в чемпіонаті Англії була ставка на овер (2,5);
  • Манчестер Сіті виграв чотири з п'яти останніх матчів Прем'єр-ліги проти Ньюкасла.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на важливий матч чергового туру чемпіонату Англії: на перемогу Манчестер Сіті можна поставити з коефіцієнтом 1,45, на нічию — 4,84. , а на перемогу Ньюкасла - за 7,02. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде зустріч між другою та четвертою командами чемпіонату Англії, які, однак, вирішують інші завдання цього сезону. "Манчестер Сіті" бореться за чемпіонство з "Арсеналом", а головною метою "Ньюкасла" залишається потрапити в омріяну четвірку турнірної таблиці. Городяни є фаворитами на рідному полі в матчах із суперниками будь-якого рівня та статусу, тому нова зустріч теж не стане винятком. «Сороки», в свою чергу, не в найкращій формі, але цілком можуть претендувати на забитий гол. Хорошим вибором буде ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,77.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0