Атлетіко – Севілья. Чи продовжить Мадрид безпрограшну серію?

4 березня в матчі 24-го туру іспанської Ла Ліги на «Метрополітано Арені» (Мадрид) поміряються силами клуби «Атлетіко» і «Севілья».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Атлетіко" – "Севілья".

Атлетіко

Атлетіко стабільно набирає очки в сьомій грі поспіль, цього разу команда зіграла з рахунком 1:1 у гостях у мадридського Реала. Підопічні Дієго Сімеоне провели більш скромну зустріч, команда зосередилася на захисті. У середині другого тайму "матрацники" залишилися в меншості, Корреа отримав пряму червону картку. Гостей цей факт не збентежив, незабаром Хіменес вивів їх вперед. Вже в самій кінцівці «червоно-білі» помилилися, дозволивши «вершковим» відігратися.

Атлетіко посідає 4-е місце в Ла Лізі з 42 очками та співвідношенням м'ячів 32:18.

Севілья

Севілья провалила останній матч чемпіонату Іспанії, програвши вдома Осасуні з рахунком 2:3. Підопічні Хорхе Сампаолі невдало розпочали зустріч навіть у першому таймі, дозволивши супернику вийти вперед. Після перерви «червоно-білі» почали натиск, що дозволило команді відновити рівновагу. Вже в самій кінцівці "Севілья" знову помилилася, дозволивши "червоним" випередити себе. У складі Nervions голи відзначилися Гудель та Ен-Несірі.

"Севілья" посідає 14 місце в турнірній таблиці з 25 очками та різницею м'ячів 26:33.

Атлетіко – Севілья

Факти про матч Атлетіко – Севілья

  • У 10 з останніх 11 матчів Атлетіко Ліги було забито менше 2,5 голів;
  • Атлетіко Мадрид не програє в останніх 7 матчах Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать мадридців фаворитами зустрічі. Котирування успіху Атлетіко склали 1,77. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,55. Котирування зупинилися на Вікторії Севільської, на рівні 4,90. Букмекерська контора не очікує голів від іспанців. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.64, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.22. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Атлетіко» впевнено йде вперед, команда в хорошому стані, криза і нестабільність позаду. Севілья повністю провалює сезон, команда в інших зустрічах чемпіонату буде боротися за збереження місця в Ла Лізі. Хлопці Сімеоне виграють мадридську гру, «матрацники» за підтримки трибун розправляться з ослабленими севільцями, які на виїзді виглядають взагалі жахливо: перемога Атлетіко – 1,71.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0