Фіорентина – Мілан. Чи продовжать міланці переможну серію?

4 березня в матчі 25-го туру італійської Серії А на арені «Артеміо Франкі» (Флоренція) поміряються силами клуби «Фіорентина» і «Мілан».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Фіорентина" – "Мілан".

Фіорентина

Фіорентина не програє вже чотири зустрічі поспіль на всіх рівнях, в останньому матчі чемпіонату команда обіграла Верону з рахунком 3:0. Підопічні Вінченцо Італіано просто чудово провели перший тайм, зумівши двічі розписатися у воротах «мастифів». Після перерви «фіалки» продовжили тримати ситуацію під контролем, навіть зміцнивши свою перевагу в кінцівці. У складі "Лілій" голи забили Барак, Кабрал і Бирагі.

Фіорентина займає 12-е місце в Серії А з 28 очками та різницею м'ячів 27:30.

Мілан

Мілан видав серію з трьох перемог поспіль у чемпіонаті Італії, цього разу команда вдома обіграла Аталанту з рахунком 2:0. Підопічні Стефано Піолі впевнено провели зустріч, але суперник майже весь час був поруч. У середині першого тайму удача посміхнулася "червоно-чорним", гравець "богині" Мюссо зрізав м'яч у власні ворота. Надалі «дияволи» діяли на полі за ситуацією, вже в самій кінцівці зусиллями Мессіаса поставили крапку в протистоянні.

Мілан посідає 3-е місце в Серії А з 47 очками та співвідношенням м'ячів 41:30.

Фіорентина – Мілан

Факти про матч "Фіорентина" - "Мілан".

  • Мілан не пропускав у своїх останніх 3 матчах у Серії А;
  • Загалом менше 2,5 голів в останніх 4 матчах Мілана в Серії А;
  • Мілан виграв останні 3 матчі в Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери дають невелику перевагу гостям. Котирування Вікторії Фіорентини становили 2,90. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,25. На успіх Мілана котирування зупинилися на позначці 2,60. Букмекери не чекають результативного футболу від італійських клубів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.72, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.08. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Фіорентина» застрягла в середині турнірної таблиці, команді не загрожує виліт, але і в єврокубках клуб не потрапить. Мілан після кризи на початку 2023 року зараз набирає обертів, команда націлена на боротьбу за медалі. У найближчій зустрічі гості виглядають більш солідно, і повинні взяти три очки: перемога Мілана - 2,60.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0