Барселона проти Валенсії. Чи варто чекати сенсації від валенсійців?

5 березня в рамках 24-го туру іспанської Прімери на "Камп Ноу" (Барселона) зустрінуться команди "Барселона" і "Валенсія".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Барселона" – "Валенсія".

Барселона

Барселона перервала 13-матчеву безпрограшну серію в Ла Лізі після поразки 0:1 на виїзді від Альмерії в останньому турі. Підопічні Хаві повністю домінували над суперником, команда володіла м'ячем 72% ігрового часу. Водночас «синьо-гранатовим» не вдалося організувати гру в атаці, господарі постійно знаходили спосіб уникнути загроз. У середині першого тайму каталонці взагалі провалили, дозволивши «Альмерії» вийти вперед. Надалі гості намагалися уникнути провалу, але суперник вистояв.

Барселона займає 1 місце в чемпіонаті з 59 очками та різницею м'ячів 45:8.

Валенсія

Валенсія перервала восьмиматчеву безвиграшну серію в Ла Лізі, обігравши вдома Реал Сосьєдад з рахунком 1:0. Підопічні Рубена Барахи провели скромнішу зустріч, команді не вистачило організованості, щоб протистояти "біло-синім". При цьому в першому таймі "кажанам" відверто пощастило, гравець Сосьєдада випадково зрізав м'яч у власні ворота. Надалі «помаранчеві» зімкнулися в обороні, повністю зосередившись на збереженні переваги.

Валенсія посідає 18 місце в турнірній таблиці з 23 очками та різницею м'ячів 27:27.

Барселона проти Валенсії

Факти про матч "Барселона" - "Валенсія".

  • У 5 з останніх 6 матчів Ліги Валенсії було забито менше 2,5 голів;
  • В останніх 3 матчах Барселони в Лізі було забито менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать каталонців фаворитами домашньої зустрічі. На успіх Барселони котирування становили 1,48. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,50. Котирування зупинилися на Вікторії Валенсії, на позначці 6.60. Букмекер не знає, чого очікувати від іспанців у плані гри. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 1.98, «Тотал більше 2.5» з котируванням - 1.83. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У минулому турі "Барселона" помилилася, але відрив від "Реала" все ще солідний. Валенсія в поточному чемпіонаті бореться за виживання, сезон провалився, але боротьба за виживання тільки починається. Що стосується майбутнього матчу, то каталонці не просто переможуть, а повинні зробити це впевнено. Зараз різниця в класі між суперниками величезна: перемога Барселони з гандикапом 1 (-1,5) - 2,29.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0