Інтер – Лечче. Чи оговталися міланці після провалу в минулому турі?

5 березня в рамках 25-го туру італійської Серії А на арені "Джузеппе Меацца" (Сан-Сіро) (Мілан) зустрінуться команди "Інтер" і "Лечче".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Інтер" – "Лечче".

Інтер

Інтер перервав чотириматчеву безпрограшну серію в чемпіонаті, в останньому поєдинку поступившись на виїзді Болоньї з рахунком 0:1. У першому таймі підопічним Сімоне Індзагі пощастило, коли "червоно-чорні" забили гол, щоправда, його скасували через офсайд. Надалі «чорно-сині» намагалися йти в атаку, але господарі вміло протистояли їм. Після перерви «змії» помилилися, «хорти» вийшли вперед, але гості вже не змогли їм відповісти.

Інтернаціонале посідає друге місце в турнірній таблиці з 47 очками та різницею м'ячів 44:28.

Лечче

Лечче перервав відрізок з трьох матчів з очками в останньому турі Серії А на своїй території, поступившись Сассуоло 0:1. Підопічні Марко Бароні дуже слабо почали зустріч, у першому таймі команда володіла м'ячем 33% ігрового часу. Після перерви «червоно-жовті» почали поступово вирівнювати гру, у господарів навіть почали з’являтися моменти. Щоправда, в середині відрізка «чорно-зелені» змогли забити гол, «вовки» намагалися штурмувати ворота гостей, але безрезультатно.

Лечче посідає 14-е місце в турнірній таблиці з 27 очками при коефіцієнті 24:27.

Інтер – Лечче

Інтер проти Лечче факти

  • У 5 з останніх 6 ігор сезону «Інтер» було забито менше 2,5 голів;
  • Інтер виграв останні 4 домашні матчі сезону;
  • У 4 з останніх 6 матчів Лечче в Серії А було забито менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в успіху міланців. Котирування на перемогу "Інтера" становили 1,36. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 5,20. На успіх Лечче котирування зупинилися на рівні 8,80. Букмекери чекають від італійських клубів результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.04, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.75. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Інтер» відстає від лідера на 18 очок, схоже, «змії» більше не борються за чемпіонство. Але потрапити в топ-4 – завдання, яке вирішують міланці. «Лечче» виступає в цілому добре, команда не повинна втрачати місце в еліті. Суперники з різних полюсів турнірної таблиці, до того ж я граю на полі фаворита, тому очікую на успіх більш вправних і мотивованих господарів: «Інтер» перемагає з гандикапом 1 (-1) – 1,54.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0