Бенфіка – Брюгге. Чи варто чекати реваншу від бельгійців?

7 березня в рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів на арені Estadio da Luz (Лісабон) зустрінуться команди «Бенфіка» і «Брюгге». Результат першого матчу – 2:0.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Бенфіка" – "Брюгге".

Бенфіка

Бенфіка подала заявку на вихід до чвертьфіналу, обігравши на виїзді Брюгге в першій зустрічі з рахунком 2:0. Підопічні Роджера Шмідта швидко захопили ініціативу на полі, але в першому таймі нічого серйозного створити португальцям не вдалося. Але після перерви «орли» знову і знову почали створювати небезпечні моменти, завдяки чому гостям все ж таки вдалося двічі пробити бельгійську оборону. Голи у складі "червоних" забили Жоау Маріу та Нерес.

Португальці також виглядають потужно у своїй рідній лізі, набравши 59 очок у 22 турах і впевнено лідируючи в таблиці.

Брюгге

Брюгге не в найкращій формі, команда не може виграти протягом 4 зустрічей на всіх рівнях. Чорно-сині відверто провалили Лігу чемпіонів, програвши вдома Бенфіці з рахунком 0:2. Підопічні Скотта Паркера виглядали у зустрічі слабше, гості довше тримали м'яч. При цьому в першому таймі бельгійці мали шанс вийти вперед, але гол Одої в результаті не був зарахований через порушення. У другому таймі «Брюгге» вже розсипався, тому «червоні» змогли скористатися перевагою.

У чемпіонаті Бельгії "чорно-сині" також не блищать, займаючи 4-е місце після 27 турів з 46 очками в активі.

Бенфіка – Брюгге

Бенфіка – Брюгге факти

  • Бенфіка не програє в останніх 11 матчах сезону.
  • Бенфіка не програє вдома у всіх 17 матчах цього сезону;
  • У 4 з 5 останніх матчів сезону Брюгге було забито менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в успіх португальця. Котирування на Вікторію Бенфіка становили 1,50. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,60. На успіх Брюгге котирування зупинилися на позначці 6,60. Букмекери чекають результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 2.05, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.75. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Бенфіка» в хорошій формі, команда впевнено виступає на всіх фронтах. «Брюгге» не може похвалитися стабільною грою, команда провалюється на внутрішній арені, а в Європі є хоча б шанс продовжити боротьбу. У Португалії хлопці Шмідта переможуть, «Орли» за підтримки трибун впевнено розправляться з поступаються в класі бельгійцями: перемога «Бенфіки» з гандикапом 1 (-1) - 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0