Лаціо проти АЗ Алкмаар. Чи продовжать римляни безпрограшну серію?

7 березня в першій грі 1/8 фіналу плей-офф Ліги конференцій зустрінуться команди Лаціо та АЗ Алкмаар. Матч відбудеться на Олімпіко Арені (Рим).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Лаціо" проти АЗ Алкмаар

Лаціо

Лаціо не без проблем пробився до другого раунду ЛКФ, команда відстояла місце в протистоянні з ЧФР Клуж. У першій зустрічі підопічні Мауріціо Саррі святкували перемогу на своїй території з мінімальним рахунком 1:0. Переможний гол забив Іммобіле. А ось в Румунії «орлам» довелося важче, хоча італійці домінували над суперником, забити голів не змогли, як результат – нічия 0:0. У всякому разі, для успіху "біло-синім" вистачило одного голу на дві гри.

«Лаціо» добре виступив у Серії А, обігравши на виїзді лідера турніру «Наполі» з рахунком 1:0. Після 25 турів римляни посідають друге місце в чемпіонаті Італії з 48 очками.

АЗ Алкмар

АЗ почав свій шлях на турнірі в груповому раунді, де команда показала майже ідеальний результат. «Сировари» виграли п’ять матчів, що дозволило їм закріпитися за першим місцем у квартеті. Варто відзначити, що підопічні Паскаля Янсена спіткнулися лише в четвертому турі, коли на виїзді програли «Аполлону» з рахунком 0:1. Вже у другій частині сезону червоно-білі були більше зосереджені на боротьбі на внутрішній арені, а команді вдається залишатися на третій сходинці.

В останньому матчі Алкмаар на виїзді переміг Вітесс з рахунком 1:0. У турнірній таблиці Eredivisie команда посідає 2-е місце з 50 очками в активі після 24 турів.

Лаціо проти АЗ Алкмаар

Лаціо проти АЗ Алкмаар факти

  • Менше 2,5 голів в останніх 9 іграх Лаціо сезону;
  • Лаціо не програє в останніх 5 іграх сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери роблять ставку на домашній успіх римлян. Котирування Вікторії Лаціо становили 1,76. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,90. Котирування зупинилися на перемозі АЗ Алкмаар на рівні 4,70. Букмекери чекають голів від команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.96, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.82. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Лаціо» грає в хорошому темпі, «орли» мають намір серйозно поборотися за трофей у Європі. У АЗ все добре, а голландцям трохи не вистачає стабільності. Хлопці Саррі виграють римський матч, римляни не будуть сидіти вдома в обороні, вони в хорошій формі, до того ж вони на моральному висоті, тому зможуть добитися успіху: перемога Лаціо - 1,73.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0