Андерлехт – Вільяреал. Чи вдасться бельгійцям вдома?

9 березня в матчі 1/8 фіналу ЛКФ УЄФА на арені «Лото Парк» (Андерлехт) поміряються силами клуби «Андерлехт» і «Вільярреал».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Андерлехт» – «Вільяреал».

«Андерлехт»

«Андерлехт» ледве пробився до наступного раунду турніру, команді довелося дуже постаратися. Підопічні Браяна Рімера програли на виїзді «Лудогорцю» з мінімальним рахунком 0:1. Цей результат нічого не означав, оскільки у матчі-відповіді «лілово-білі» святкували перемогу з рахунком 2:1. У цій ситуації клубам довелося пробиватися в серію пенальті, де бельгійці своїх не пропустили. Варто зазначити, що на внутрішній арені «Андерлехту» не так щастить, команда йде лише дев’ятою. В останньому матчі «багряно-білі» вдома переломили гру зі «Стандартом» 2:2.

У чемпіонаті Бельгії "Андерлехт" посідає 9 місце в турнірній таблиці з 36 очками в активі після 27 турів.

Вільяреал

«Вільярреал» одразу став фаворитом своєї групи, що команда підтвердила, вигравши одразу чотири зустрічі. Але в подальшому «жовта субмарина» розслабилася, спочатку зігравши внічию з «Хапоелем» (2:2), а потім поступившись «Леху» (0:3). У будь-якому випадку цього результату вистачило «Вільярреалу», щоб стати першим у групі з 13 очками. Варто відзначити, що зараз у хлопців Кіке Сетьєна спад, команда опустилася на сьоме місце в турнірній таблиці Ла Ліги. Лише остання перемога "жовтої субмарини" над Хетафе (2:1) дещо покращила стан клубу.

У Ла Лізі "Вільяреал" посідає 7 місце в турнірній таблиці з 34 очками після 23 турів.

Андерлехт – Вільяреал

Факти про матч Андерлехт – Вільяреал

  • Більше 2,5 голів у 4 з 5 останніх ігор сезону «Андерлехта»;
  • Вільярреал не може виграти останні 3 виїзні ігри сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать іспанців. Котирування на перемогу "Андерлехта" становили 3,40. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,45. Котирування зупинилися на перемозі Вільярреала на рівні 2,21. Букмекери не знають, чого чекати від команд щодо результатів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.83, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.95. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Андерлехт» виступає з перемінним успіхом, команді майже не вдається боротися на кількох фронтах. «Вільяреал» теж у процесі реструктуризації, іспанці все ще не досягнуть піку форми. У найближчій зустрічі двох нестабільних клубів голів чекати не варто. Іспанці замкнуться в обороні, а бельгійці не зможуть зламати захист: тотал менше 2,5 - 1,83.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0