Манчестер Юнайтед – Бетіс. Чи продовжать «червоні дияволи» безпрограшну серію?

9 березня в рамках 1/8 фіналу плей-офф Ліги Європи на «Олд Траффорд Арені» (Манчестер) зустрінуться команди «Манчестер Юнайтед» і «Бетіс».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Юнайтед" – "Бетіс".

«Манчестер Юнайтед»

«Манчестер Юнайтед» у чудовій формі, команда непереможна вже 11 зустрічей на всіх рівнях. Такий позитив допоміг манкуніанцям у Лізі Європи, де в 1/16 фіналу команда за сумою двох зустрічей обіграла каталонську «Барселону» (2:2, 2:1). У матчі-відповіді підопічні Еріка тен Хега лише в другому таймі завдяки зусиллям Фреда та Ентоні змогли вигризти путівку до наступного раунду. Після цього "червоні дияволи" ще більше підняли настрій, вигравши Кубок англійської ліги.

Манчестер добре зіграв у Кубку Англії, розігравшись вдома з Вест Гемом з рахунком 3:1, вийшовши до чвертьфіналу турніру.

Бетіс

Бетіс розпочав свій шлях у груповому етапі Ліги Європи, де йому протистояли Рома, Лудогорець та ХІК. Підопічні Мануеля Пеллегріні захопили ініціативу з перших турів, що дозволило команді пройти відбірковий етап без жодної поразки. «Зелено-білі» втратили очки лише одного разу, зігравши вдома внічию з «Ромою» – 1:1. У підсумку іспанці посіли 1 місце у своєму квартеті, набравши 16 очок.

Варто відзначити, що «Бетікос» успішно виступає в національному чемпіонаті, зараз команда посідає п’яте місце і має можливість продовжувати підйом. В останньому матчі Бетіс на виїзді виявився сильнішим за Ельче 3:2.

Манчестер Юнайтед – Бетіс

Манчестер Юнайтед – Бетіс факти

  • Манчестер Юнайтед не програє 11 матчів поспіль у всіх турнірах.
  • Манчестер Юнайтед не програє в 20 домашніх матчах поспіль у всіх турнірах.
  • Більше 2,5 голів, забитих в останніх 5 іграх Бетіса сезону;
  • Бетіс виграв останні 3 виїзні ігри сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать британців. Успіх котирувань Манчестер Юнайтед склав - 1,46. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,60. Котирування зупинилися на Victoria Betis, на рівні 6,60. Букмекер чекає на результативне протистояння. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.13, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.69. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Манчестер Юнайтед» перебуває у відмінній формі, що дозволяє клубу серйозно замислюватися про перемогу в Кубку європейських чемпіонів. На ходу також Бетіс, однак такого кадрового потенціалу та досвіду у "зелено-білих" немає. В англійській зустрічі переможуть хлопці Тена Хага, "червоні дияволи" зламають іспанців за рахунок найкращих умов і підтримки трибун: Манчестер Юнайтед переможе з гандикапом 1 (-1,5) - 2,15.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0