Донецький Шахтар - Феєнорд. Чи Нідерланди продовжать свою переможну серію?

9 березня в грі 1/8 фіналу плей-офф Ліги Європи зустрінуться команди донецький «Шахтар» і «Фейєнорд». Матч відбудеться на стадіоні Військо Польське (Варшава).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Шахтар» – «Фейєнорд».

Донецький «Шахтар»

Шахтар ледве пробився в перший раунд плей-офф Ліги Європи, вибивши за сумою двох матчів «Ренн» (2:1, 1:2). Підопічні Ігоря Йовічевича переконливо зіграли на нейтральній арені, зумівши забезпечити мінімальну перевагу над суперником. Але у матчі-відповіді «гірники» відверто відігралися, вже наприкінці додаткового часу французи записали на свій рахунок автогол, через що матч дійшов до пенальті, де «гірники» були більш вдалими.

«Оранжево-чорні» успішно відновили виступи в чемпіонаті України, здобувши дві великі перемоги: «Минай» 4:1 і «Металіст 1925» 7:0.

Феєнорд

«Феєнорд» пройшов кваліфікацію в одній групі з «Мідтьюлланном», «Лаціо» та «Штурмом». Варто відзначити, що в квартеті розгорнулася серйозна боротьба за вихід у плей-офф, в результаті якої всі команди дійшли до фінішу з однаковими очками. В останньому матчі хлопцям Арне Слота відверто пощастило, на його території команда обіграла Лаціо з рахунком 1:0, тим самим вигравши групу за різницею забитих і пропущених м'ячів.

«Гордість Півдня» також добре виступає в національному чемпіонаті, команда закріпилася на першому місці. Після 24 турів у команди 55 очок.

Донецький Шахтар - Феєнорд

Шахтар Донецьк – Феєнорд факти

  • «Феєнорд» не зазнав поразки в 17 матчах поспіль у всіх турнірах;
  • Феєнорд виграв останні 5 ігор сезону;
  • У 9 з 10 останніх ігор сезону «Шахтар» забив більше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу в цій зустрічі Роттердаму. Котирування успіху «Шахтаря» склали 2,95. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,50. Котирування Феєнорда зупинилися на Вікторії, на рівні 2,36. Букмекер чекає на результативне протистояння. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.99, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.82. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Загалом «Шахтар» демонструє непоганий результат, «гірники» намагаються максимально використати ситуацію, в якій опинився клуб. «Фейєнорд» впевнено рухається до своєї мети на внутрішній арені, до того ж у Європі не проти поборотися за трофей. У найближчій зустрічі я очікую голи, обидві команди хороші в атаці, що вони продемонструють на полі: тотал понад 2,5 – 1,82.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0