Жетису проти Астани. Чи продовжать гості перемагати на старті сезону?

9 березня в рамках 2-го туру казахстанської Прем'єр-ліги на «Жетису Арені» (Талдикорган) зустрінуться команди «Жетису» і «Астани».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Жетису проти Астани

«Жетису»

«Жетису» розпочав сезон невдало, у першій грі після підвищення в класі програвши вдома «Актобе» з рахунком 0:1. Підопічні Ріната Алуєтова провели дуже слабку зустріч, команда мала серйозні проблеми попереду, де атака просто не знала, що робити. При цьому семиреченці тривалий час вміло оборонялися, стримуючи натиск гостей. Вже ближче до кінця основного часу господарі втратили концентрацію, тож «Актобе» зумів перевернути удачу на свій бік.

«Жетису» йде 11-м у турнірній таблиці, клуб поки не має очок, різниця м’ячів 0:1.

Астана

Астана відмінно увійшла в новий сезон, обігравши карагандинський «Шахтар» з рахунком 2:1 в дебютному матчі Прем'єр-ліги на своїй території. Підопічні Григорія Бабаяна потужно увірвалися у зустріч, завдяки чому вже в середині першого тайму забили два голи. Відзначимо, що "гірникам" вдалося скоротити відставання ще до перерви. У другому таймі «жовто-сині» діяли скромніше, не бажаючи втрачати перевагу. Голи за столичан забили Прокопенко та Дарбо.

Астана успішно розпочала новий сезон, вигравши на старті чемпіонат, плюс ставши володарем Суперкубка країни.

Жетису проти Астани

Факти Жетису проти Астани

  • Тотал більше 2,5 зіграних в останніх 11 офіційних матчах Астани;
  • Астана виграла п'ять останніх офіційних матчів.

Прогноз підсумків гри

Перед «Жетису» стоїть завдання залишитися в еліті, команда реально оцінює свої можливості. «Астана» сподівається захистити титул чемпіона, тому клуб буде викладатися на повну в кожній грі. У грі новачка еліти та чемпіона сумнівів у перемозі підопічних Бабаяна немає, «жовто-сині» завдяки найкращому підбору виконавців навіть на виїзді впевнено розійдуться з «Семиріччям». »: перемога «Астани» з гандикапом 2 (-1). Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0