Борнмут – Ліверпуль. Чи здобудуть червоні ще одну розгромну перемогу?

У суботу, 11 березня, на стадіоні «Віталіті» відбудеться поєдинок «Борнмут» — «Ліверпуль» у рамках 27-го туру англійської Прем’єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Борнмут" – "Ліверпуль".

Борнмут

Борнмут – один із головних аутсайдерів нинішнього сезону чемпіонату Англії, який у минулому турі був дуже близький до створення однієї з головних сенсацій цього сезону. "Вишні" на останніх хвилинах поступилися "Арсеналу", хоча під час зустрічі вели з рахунком 2:0.

У «Борнмута» дуже важке становище в турнірній таблиці, команда знаходиться в зоні вильоту, до того ж «Черрі» дуже не пощастило з календарем – після поєдинків з «Манчестер Сіті» та «Арсеналом» команда зіграє з «Ліверпулем». Відступати «Борнмуту» нікуди, команда повинна намагатися брати очки в матчах із суперниками будь-якого рівня, а значить, господарі повинні як мінімум пожвавитися сміливою грою в новому матчі.

Ліверпуль

"Ліверпуль" в останньому турі чемпіонату Англії познущався над "Манчестер Юнайтед", забивши "червоним дияволам" відразу дев'ять голів. Команда Юргена Клоппа подолала кризу, зуміла покращити свої результати в АПЛ і тепер по праву претендує на потрапляння в першу четвірку турнірної таблиці.

Не забувайте, що «Ліверпуль» продовжує грати в Лізі чемпіонів і в єврокубковому турнірі, підопічні німецького наставника розраховують, як мінімум, голосно грюкнути дверима, а то й сенсаційно камбекувати. Але чемпіонат Англії все ще залишається пріоритетом для червоних і в матчі з Борнмутом гості розраховують взяти ще три очки.

Борнмут – Ліверпуль

Борнмут проти Ліверпуля факти

  • У матчі першого туру цього сезону чемпіонату Ліверпуль переміг Борнмут з рахунком 9:0;
  • Лише в одному з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • В останніх десяти матчах між командами чемпіонату Англії робили ставку на тотал-овер (2,5);
  • Ліверпуль виграв останні сім матчів проти Борнмута в Прем'єр-лізі;
  • Ліверпуль не програє в англійській Прем'єр-лізі п'ять матчів поспіль.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 27-го туру англійської Прем'єр-ліги: на Борнмут можна поставити 6,65, на нічию — 4,83, на Ліверпуль — 6,65. 1.47. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У матчі першого туру "Ліверпуль" обіграв "Борнмут" з рахунком 9:0, а на матч нового раунду вийде після перемоги над "Манчестер Юнайтед" з рахунком 7:0. Тому вболівальники «вишеньки», швидше за все, з песимізмом очікують майбутній матч, побоюючись чергової поразки улюбленої команди. «Червоні» дійсно знаходяться в дуже хорошій формі і цілком здатні знову переконливо перемогти свого нового суперника. Але при цьому господарям не варто проводити весь матч в обороні, враховуючи їхнє положення в турнірній таблиці. Хорошим вибором буде ставка на тотал більше (3) за 1,99.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0