Лестер проти Челсі. Чи виграють "сині" другий поспіль матч Прем'єр-ліги?

У суботу, 11 березня, «Лестер» зіграє з «Челсі» на стадіоні «Кінг Пауер» у 27-му турі англійської Прем’єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Лестер" проти "Челсі".

Лестер

Лестер в останньому турі чемпіонату Англії на виїзді несподівано поступився аутсайдеру Саутгемптону і продовжив серію непереконливих матчів. «Лисиці» програли чотири матчі поспіль у всіх турнірах, грають дуже нестабільно і заслужено займають останнє місце в турнірній таблиці.

У новому матчі команда Брендана Роджерса матиме підтримку місцевих уболівальників, які однозначно очікують від своїх улюбленців хорошої гри на рідному стадіоні. Лестер буде аутсайдером у найближчій грі, але він спробує проявити свої найкращі якості та взяти кілька очок.

Челсі

Але Челсі в останньому турі англійської Прем'єр-ліги нарешті перервав довгу серію невдач, мінімально розгромивши Лідс вдома. «Сині» безнадійно відстають від лідируючої групи команд і все йде до того, що через чемпіонство команда не зможе потрапити в єврокубки наступного сезону.

До нового раунду Прем'єр-ліги лондонці підійдуть після важкої гри з "Боруссією" в Лізі чемпіонів, а це означає, що тренер "синіх" майже напевно використає ротацію в поєдинку з "Лестером". Гравці, які ще не вражають і грають рідше, наприклад, новачок зимового "Челсі" Михайло Мудрик, можуть отримати свій шанс.

Лестер проти Челсі

Факти про Лестер проти Челсі

  • У першому турі цього сезону Челсі переміг Лестер з рахунком 2-1;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах була зроблена ставка на тотал овер (2,5);
  • Також у трьох із п'яти останніх зустрічей суперників була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • "Челсі" виграв три з останніх п'яти матчів проти "Лестера" у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 27-го туру англійської Прем'єр-ліги: на «Лестер» можна поставити 4,07, на нічию — 3,51, на «Челсі» — 1,97. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Для "Челсі" це буде дуже складний матч, і "синім" доведеться докласти чимало зусиль для позитивного результату. «Лестер» на своєму стадіоні – це дуже сильна сила, яка може зупинити суперника будь-якого рівня. З турнірної точки зору така зустріч навряд чи буде мати велике значення, але нейтральному вболівальнику цілком може сподобатися нове протистояння Лестера і Челсі. І логічним вибором у цьому випадку буде ставка на те, що заб’ють обидві команди за 1,87.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0