Реал Мадрид - Еспаньйол. Чи перерве Мадрид серію без перемог у Прімері?

11 березня в рамках 25-го туру іспанської Ла Ліги на арені «Сантьяго Бернабеу» (Мадрид) зустрінуться «Реал» і «Еспаньйол».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Реал" проти "Еспаньйол".

Реал Мадрид

Реал втрачає очки в другому матчі поспіль в Прикладі, цього разу команда на виїзді зламала світ з Бетісом 0:0. Підопічні Карло Анчелотті виглядали на полі набагато переконливіше, команда активно йшла вперед, але суперник відігрався. Ще на 12-й хвилині "вершкові" повинні були виходити вперед, але в моменті з голом Бензема було зафіксовано порушення. У час, що залишився, мадридці ще більше атакували, але пробити оборону "зелено-білих" не вдалося.

Мадридський "Реал" посідає 2-е місце в чемпіонаті з 53 очками та різницею м'ячів 47:18.

Еспаньол

Еспаньйол перервав відрізок із двох перемог поспіль у чемпіонаті Іспанії, поступившись у минулому турі на виїзді Вальядоліду з рахунком 1:2. Підопічні Дієго Мартінеса Пеньяса провели дуже слабкий перший тайм, завдяки чому господарям вдалося вийти вперед. Невпевненість "папуг" діяла після перерви, коли дозволила "біло-фіолетовим" зміцнити перевагу. Лише після цього «біло-сині» перехопили ініціативу, Брейтуейт відзначився одним голом, однак для успіху цього було недостатньо.

Еспаньйол посідає 12 місце в Ла Лізі з 27 очками та різницею м'ячів 30:36.

Реал Мадрид - Еспаньйол

Реал Мадрид проти Еспаньйол факти

  • Реал Мадрид не пропустив у 6 з останніх 8 матчів Ла Ліги;
  • У 7 з останніх 8 ігор Ліги Реал Мадрид було забито менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху мадридців. Котирування на перемогу Реала становили - 1,26. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 6,20. Котирування зупинилися на Victoria Espanyol, о 12.00. Букмекер чекає на результативний матч у виконанні іспанців. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.29, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.60. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Реал перебуває у складному становищі, у команди все менше шансів на чемпіонство. Еспаньйол виступає з перемінним успіхом, команда залишиться у другій половині турнірної таблиці, не гарантуючи собі прописку в Ла Лізі. У найближчому матчі очікую успіху господарів, «вершкові» скористаються шансом покращити свою статистику в Прикладі за рахунок скромного суперника: «Реал» перемагає з гандикапом 1 (-1,5) – 1,71.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0