Кристал Пелас проти Манчестер Сіті. Чи буде сенсація в цьому матчі?

У суботу, 11 березня, на стадіоні "Селлхерст Парк" відбудеться поєдинок "Крістал Пелас" - "Манчестер Сіті" в рамках 27-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Крістал Пелас» проти «Манчестер Сіті».

Крістал Пелас

Крістал Пелас давно не радував своїх уболівальників переможними результатами в чемпіонаті Англії, і якщо в наступних турах ситуація не зміниться, то лондонці можуть опинитися в когорті претендентів на виліт. У минулому турі «Орли» знову не здобули перемоги, мінімально поступившись «Астон Віллі».

У майбутньому турі Crystal Palace nova буде важко розраховувати на успіх, враховуючи статус аутсайдера і матч проти чинних чемпіонів Англії. Для лондонців у такому матчі важливо зіграти надійно біля своїх воріт і спробувати реалізувати кілька чужих моментів, щоб розраховувати на позитивний результат.

Манчестер Сіті

Манчестер Сіті в останньому турі чемпіонату Англії впевнено розібрався з Ньюкаслом і продовжив переможну серію. Городянам не вдалося скоротити відставання від лідируючого «Арсеналу», але вони продовжують тиснути на лондонців і точно готові скористатися будь-якою їх осічкою.

Команда Пепа Гвардіоли в цьому сезоні планує успішно виступити не тільки в Прем'єр-лізі, але і в Лізі чемпіонів, а це означає, що іспанський тренер правильно розподілить сили своїх виконавців. Тим не менш, «Манчестер Сіті» має вийти на гру з «Крістал Пелас» у новому турі АПЛ у найсильнішому складі.

Кристал Пелас проти Манчестер Сіті

Кристал Пелас проти Манчестер Сіті факти

  • У матчі першого туру цього розіграшу англійської Прем'єр-ліги «Манчестер Сіті» переміг «Крістал Пелас» з рахунком 4:2;
  • Лише в двох з останніх п'яти матчів між командами Прем'єр-ліги була ставка на тотал-овер (2,5);
  • Лише в одному з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • «Манчестер Сіті» не програє протягом семи матчів у всіх турнірах;
  • «Крістал Пелас» не зміг перемагати в останніх десяти матчах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед шанувальників англійського футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 27-го туру чемпіонату Англії: на Крістал Пелас можна поставити 9,30, на нічию — 4,95, на Манчестер Місто за 1,37. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому протистоянні є явний фаворит – Манчестер Сіті, який продовжує переслідувати Арсенал і сподівається захистити титул. Для цього «городянам» потрібно продовжувати стабільно перемагати, і нова зустріч проти «Крістал Пелас» не є винятком. Гості зіграють зі зручним суперником, а значить, є хороші шанси побачити наступну переконливу перемогу. Перспективний варіант – ставка на фору 2 (-1,5) за 2,0.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0