Рома проти Сассуоло. Чи продовжать римляни серію перемог вдома?

12 березня в рамках 26-го туру італійської Серії А на «Олімпіко Арені» (Рим) зустрінуться команди «Рома» і «Сассуоло».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Рома – Сассуоло

Рома

Рома досягла успіху в останньому матчі чемпіонату Італії, зламавши вдома опір Ювентуса 1:0. Підопічні Жозе Моурінью не проявляли особливої активності на полі, у першому таймі команда не мала великої кількості моментів. Але відразу після перерви «жовто-червоні» прискорилися, зумівши пробити оборону «старої синьйори», Манчіні виклався на славу. Після цього римляни відступили, команда вирішила не ризикувати важливими очками, дозволивши туринцям витрачати сили в атаці.

Рома посідає 4 місце в чемпіонаті з 47 очками та різницею м'ячів 32:21.

Сассуоло

Сассуоло перервав двоматчеву серію без перемог у Серії А, перемігши в останньому турі на виїзді Лечче з рахунком 1:0. Значно переконливіше виглядали на полі хлопці Алессіо Діонізі, у першому таймі команда загалом володіла м'ячем 67% ігрового часу. Така активність не могла залишитися без винагороди, у другому таймі Торстведт пробив точно у створ. Надалі «чорно-зелені» почали поступово збавляти оберти, щоб не дати «вовкам» спіймати себе на помилці.

Сассуоло посідає 14 місце в турнірній таблиці з 27 очками та різницею м'ячів 27:35.

Рома проти Сассуоло

Рома – Сассуоло: факти

  • Рома виграла останні 4 домашні ігри сезону;
  • Сассуоло не зазнав поразки в останніх 4 виїзних іграх Серії А;
  • Обидві команди забили в останніх 4 очних зустрічах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать римлян. Котирування Вікторії Роми становили 1,74. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,75. На успіх Сассуоло котирування зупинилися на позначці 5.00. Букмекери не чекають результативного футболу від італійських клубів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.78, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.01. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Рома» знаходиться в хорошій формі, команда може закріпитися в топ-4 Серії А. «Сассуоло» виступає переконливо, команда вже відійшла від зони вильоту на 9 очок. За великим рахунком, гості можуть спокійно завершувати сезон, особливої мотивації у них немає. Підопічні Моурінью переможуть у римській грі, «вовчиця» завдяки зіграному складу та підтримці трибун візьме гору над посиленими «чорно-зеленими»: перемога Роми – 1,74.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0