Мілан – Салернітана. Чи підтвердять господарі статус фаворита?

13 березня в матчі 26-го туру італійської Серії А зустрінуться команди «Мілан» і «Салернітана». Матч відбудеться на арені "Джузеппе Меацца" (Сан-Сіро) (Мілан).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Мілан" – "Салернітана".

Мілан

Мілан перервав серію з трьох перемог поспіль у Серії А, поступившись на виїзді Фіорентині з рахунком 1:2 в останньому матчі. Підопічні Стефано Піолі в першому таймі не змогли зламати опір "лілій", команди лише дивилися одна на одну. Але після перерви «червоно-чорні» проспали розгін господарів, тож команда опинилася в ролі наздоганяючої. "Дияволи" намагалися виправити своє становище, але забити гол їм вдалося лише в додатковий час, спробував Ернандес.

Мілан опустився на 5 місце в лізі з 47 очками та різницею м'ячів 42:32.

Салернітана

В останньому матчі «Салернітана» здобула очки, команда на виїзді програла внічию з «Сампдорією» 0:0. Підопічні Паулу Соузи в першому таймі виглядали дуже слабко, тривалий час команда нічого не могла протиставити напору "моряків". Але після перерви «морські коники» почали гарчати, поступово вирівнюючи ситуацію на полі. Щоправда, голів жодна зі сторін не забила, тож суха нічия повністю відображала те, що відбувалося у зустрічі.

Салернітана з 25 очками посідає 16 місце в турнірній таблиці з різницею м'ячів 28:44.

Мілан – Салернітана

Мілан проти Салернітани: факти

  • Менше 2,5 голів у 5 з останніх 6 матчів Мілана сезону;
  • Салернітана не забила в 5 з останніх 7 матчів Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в домашньому успіху міланців. Котирування Вікторії Мілан становили 1,29. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 5,80. На успіху Salernitana котирування зупинилися на 11.00. Букмекери чекають від італійських клубів результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.21, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.65. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Мілан бореться за потрапляння в топ-4 за підсумками сезону, в домашніх зустрічах команда не має права на помилку. Салернітана продовжує боротьбу за виживання, в цій частині сезону команда справляється з основним завданням. У найближчому турі господарі природно є фаворитами, але я не думаю, що вони доб'ються великого успіху. Гості будуть вперті, а міланці втомлені після важливого матчу в середині тижня в Лізі чемпіонів: Салернітана не програє більше 2 голів - фора 2 (+2) - 1,59.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0