Астана проти Актобе. Хто виявиться сильнішим у протистоянні гігантів?

14 березня в рамках 3-го туру казахстанської Прем'єр-ліги на "Астана Арені" (Астана) зустрінуться команди "Астана" і "Актобе".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Астана» проти «Актобе».

Астана

Астана виграє другий матч чемпіонату країни поспіль, цього разу команда переграла Жетису 2:0. Підопічні Григорія Бабаяна виглядали на полі набагато переконливіше, команда швидко заволоділа територіальною перевагою. Водночас господарі добре оборонялися, нейтралізуючи столичні загрози. Уже в другому таймі «жовто-сині» розігналися, все ж перетягнувши удачу на свій бік. У гостей голи відзначилися Дарбо та Бейсебеков. Астана посідає 3 місце в турнірній таблиці з 6 очками та різницею м'ячів 4:1.

Актобе

Актобе також непереможний у новому сезоні, в останньому турі Прем'єр-ліги команда вдома перемогла Окжетпес з рахунком 5:1. Підопічні Андрія Карповича не змогли відразу зламати гостей, більш того, суперник навіть першим відкрив рахунок. Варто відзначити, що "червоно-білі" швидко прийшли до тями, забивши три м'ячі в першому таймі. Після перерви господарі діяли більш спокійно, добивши на класі Окжетпеса. Перемогу "червоно-білі" принесли точними ударами Самородова (дубль), Касима, Умаєва та Кибирая. «Актобе» займає 2-е місце в Прем'єр-лізі, набравши 6 очок, при різниці м'ячів 6:1.

Астана проти Актобе

Астана проти Актобе факти

  • Астана виграла останні 6 матчів у всіх турнірах;
  • Актобе не зазнав поразки в останніх 5 іграх чемпіонату.

Прогноз підсумків гри

«Астана» знаходиться в хорошій формі, команда підтверджує свою перевагу над конкурентами у внутрішніх турнірах. Актобе впевнено проводить стартові матчі сезону, тим самим заявляючи про серйозність своїх намірів. В очній грі двох сильних команд переможуть хлопці Бабаяна, «жовто-сині» на своїй території зможуть підібрати ключі до не менш сильних «червоно-білих»: перемога Астани з гандикапом 1 (-1). Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0