Бетіс проти Манчестер Юнайтед. Чи варто чекати реваншу від іспанців?

16 березня Бетіс і Манчестер Юнайтед зустрінуться в 1/8 фіналу Ліги Європи. Матч відбудеться на арені Sukru Sarakoglu Stadium (Стамбул). Результат першої зустрічі 1-4.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Бетіс" проти "Манчестер Юнайтед".

Бетіс

Бетіс ускладнив собі життя на турнірі, зазнавши виїзної поразки від Манчестер Юнайтед (1-4). Підопічні Мануеля Пеллегріні першими пропустили гол у власні ворота, дозволивши господарям забити на 6-й хвилині. Варто відзначити, що «зелено-білі» не здалися, зумівши відновити рівновагу ще до перерви. А ось у другому відрізку "бетікос" відверто впали, команда дозволила англійцям забити голи на будь-який смак. У підсумку Бетісу не вдалося хоча б скоротити відставання. Перес виявився автором єдиного м'яча у складі іспанців.

Манчестер Юнайтед

"Манчестер Юнайтед" зумів реабілітуватися після розгромної поразки в АПЛ від "Ліверпуля" (0:7), в останньому матчі Ліги Європи вдома впевнено обігравши "Бетіс" з рахунком 4:1. Підопічні Еріка тен Хега краще почали зустріч, клуб швидко вийшов вперед. Щоправда, утримати перевагу манкуніанцям не вдалося, рівновагу іспанці відновили до кінця відрізку. Але після перерви "червоні дияволи" вже набрали максимальну швидкість, залишивши Бетіс далеко позаду. Голи за Манчестер Юнайтед забили Рашфорд, Ентоні, Фернандес і Веггорст.

Бетіс проти Манчестер Юнайтед

Бетіс проти Манчестер Юнайтед факти

  • Більше 2,5 голів у 6 з останніх 7 матчів Бетіса;
  • У 8 з останніх 10 ігор Манчестер Юнайтед було забито більше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать британців. Успіх котирувань Betis склав - 3,60. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,65. Котирування Манчестер Юнайтед зупинилися на Вікторії, на позначці 2,05. Букмекер чекає голів від команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.99, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.86. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Бетіс спробує пройти далі, однак відставання у клубу занадто велике. Манчестер Юнайтед добре показав себе в першій зустрічі, путівка до чвертьфіналу вже в кишені англійців. У найближчій зустрічі, думаю, команди знову порадують голами, інтриги в парі практично немає, тож можна грати собі в задоволення: тотал понад 2,5.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0