Вільярреал – Андерлехт. Чи вдасться іспанцям вдома?

16 березня у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги конференцій УЄФА зустрінуться команди Вільяреал та Андерлехт. Матч відбудеться на «Кераміка Арена» (Вільяреал). Результат першої зустрічі 1-1.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вільяреал" – "Андерлехт".

Вільяреал

Вільяреал може бути задоволений результатом першого матчу другого туру LCF, на виїзді команда зіграла внічию з Андерлехтом 1:1. Підопічні Кіке Сетьєна в першому таймі мали повну територіальну перевагу, команда раз за разом тікала в атаку. Це не могло залишитися непоміченим, тож ще в середині відрізку Трігерос вивів гостей вперед. Але після перерви «жовта субмарина» дозволила собі розслабитися, тож бельгійці відігралися. Надалі Вільярреал вже не зміг перехопити ініціативу, вважаючи за краще захистити нічию.
Іспанці зробили ставку на матч-відповідь вдома.

Андерлехт

Андерлехт не може брати до уваги результат першої зустрічі 1/8 фіналу LCF, команда вдома зіграла внічию з Вільяреалом 1:1. Підопічні Браяна Рімера не були готові до активного початку гри, тому господарі були змушені відступити під натиском іспанців. Більше того, «лілово-білі» навіть дозволили «жовтій субмарині» відкрити рахунок. Лише після перерви «Андерлехт» зумів відігратися, поступово відкидаючи суперника. На 57-й хвилині бельгійці відігралися, Драйєр намагався, але на більше не вистачило ні сил, ні удачі.

Навесні бельгійці ще не вигравали.

Вільярреал – Андерлехт

Факти про матч Вільярреал – Андерлехт

  • Андерлехт не може виграти останні 3 виїзні матчі сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в домашній перемозі іспанців. На успіх Вільярреала котирування становили 1,52. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,50. Котирування зупинилися на перемозі «Андерлехта», на 6.40. Букмекер чекає голів від команд у найближчій зустрічі. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.07, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.76. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Вільяреал налаштований на боротьбу за трофей Євро, команда вміє проводити матчі плей-оф. Андерлехт виглядає скромніше, бельгійцям буде складно взяти верх в Іспанії. Гості зараз на спаді, навіть у домашньому чемпіонаті «лілії» грають із перемінним успіхом. У найближчій грі підопічні Сетьєна переможуть, "жовта субмарина" зможе добитися позитивного результату вдома: перемога Вільярреала - 1,52.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0