Челсі проти Евертона. Чи підтвердять "сині" статус фаворита?

«Челсі» зіграє з «Евертоном» у суботу, 18 березня, на «Стемфорд Брідж» у 28-му турі англійської Прем’єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Челсі" проти "Евертона".

Челсі

Челсі обіграв Лестер в останньому турі чемпіонату Англії і довів переможну серію до трьох матчів у всіх турнірах. Схоже, команда Грема Поттера подолала кризу і тепер готова покращити своє становище в англійській Прем'єр-лізі та пройти якомога далі в Лізі чемпіонів.

Будь-який домашній поєдинок «сині» сприймають як нову можливість взяти три очки, тому вболівальники команди чекають від своїх улюбленців хорошої гри в новому турі. Не виключено, що наставник «Челсі» знову здивує вибором одинадцяти гравців майбутньої гри.

Евертон

У домашньому матчі проти Брентфорда «Евертон» здобув дуже важливі три очки і на деякий час покинув зону вильоту. Під керівництвом Шона Дайча "Іриски" додали в ігровий план, а також покращили свої результати, і тепер їхня позиція в турнірній таблиці не виглядає такою безнадійною, як за Френка Лемпарда.

У майбутньому матчі «Евертон» буде відвертим аутсайдером, але в цьому сезоні команда вже кілька разів приємно дивувала в боротьбі з топ-суперниками. Щоб розраховувати на позитивний результат, гостям дуже важливо грати біля своїх воріт надійно та дисципліновано.

Челсі проти Евертона

Челсі – Евертон факти

  • «Челсі» переміг «Евертон» з рахунком 1-0 у першому турі цієї гри чемпіонату;
  • "Челсі" виграв лише два з останніх п'яти матчів Прем'єр-ліги проти "Евертона";
  • У жодному з останніх п'яти матчів між командами Прем'єр-ліги ставка на тотал-овер (2,5) не пропала;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч чергового туру чемпіонату Англії: на «Челсі» можна поставити 1,43, на нічию — 4,44, на «Евертон» — 8,78. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Челсі» по праву вважається фаворитом майбутнього матчу і намагатиметься підтвердити невипадковість останніх хороших результатів у всіх турнірах на своєму стадіоні. «Евертон» перебуває у складному становищі в турнірній таблиці, тому «Іриски» також потребують очок і приїдуть в гості до лондонців за хорошим результатом. І «Челсі», і «Евертон» цього сезону не задоволені надійною обороною, тому ставка на «обидві команди заб'ють» за 2,22.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0