Тулуза проти Лілля. Чи продовжать доги свою безпрограшну серію?

18 березня в рамках 28-го туру французької Ліги 1 на «Мунісіпаль Арені» (Тулуза) зустрінуться команди «Тулуза» і «Лілль».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Тулуза" – "Лілль".

Тулуза

Тулуза перервала серію з трьох поразок поспіль, обігравши на виїзді Анже з рахунком 2:0. Підопічні Філіпа Монтаньє повністю домінували над суперником у першому таймі, довівши відсоток володіння м’ячем до 70%. «Малюки» показали себе відмінно, що дозволило їм ще до перерви заслужено вийти вперед. У другому відрізку гості швидко зміцнили перевагу, завдяки чому в час, що залишився, клуб не переживав за результат. У «фіолетових» голи відзначилися Деслер і Даллінг.

«Тулуза» посідає 11-е місце в турнірній таблиці з 35 очками та різницею м’ячів 43:46.

Лілль

Лілль втрачає очки другий тур поспіль, в останньому матчі чемпіонату клуб вдома розірвав мир з Ліоном 3:3. Підопічні Паулу Фонсеки краще показали себе в першій половині матчу, але вийти вперед не зуміли. Але після перерви «пси» додали, навіть зумівши повести в рахунку 2:0. Відзначимо, що господарям забракло концентрації, «ткачі» відігралися до кінця зустрічі. Найкращим гравцем у "червоно-синіх" став Давид, який записав на свій рахунок хет-трик.

Лілль посідає 6-е місце в лізі з 46 очками та співвідношенням м'ячів 49:36.

Тулуза проти Лілля

Тулуза проти Лілля факти

  • Лілль забив щонайменше 2 голи в 5 з останніх 6 матчів Ліги 1.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу в цій парі гостям. Котирування Вікторії Тулуза становили 3,30. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,70. На успіх Лілля котирування зупинилися на позначці 2,14. Букмекери чекають голів від французьких команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.19, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.68. Встановіть додаток 1xbet appі зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У «Тулузи» все добре, у команди не повинно бути проблем із збереженням місця в еліті. Лілль переконливіший за майбутнього суперника, а наздогнати лідируючу групу клубу не вдається. У найближчому матчі, враховуючи форму хлопців Фонсеки, я очікую від них переможного результату: перемога Лілля – 2,14.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0