Байєр проти Баварії. Чи зможе Баварія зберегти лідерство в Бундеслізі?

У неділю, 19 березня, на стадіоні BayArena відбудеться поєдинок між Байєром і Баварією в рамках 25-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Байєр" проти "Баварії".

Байєр

Байєр в останньому турі чемпіонату Німеччини на виїзді переміг бременський Вердер і продовжив серію вдалих матчів. Леверкузен ще далекий від боротьби за місце в єврокубковій зоні, але зумів реабілітуватися перед своїми вболівальниками за невдачі цього сезону і покращив якість своєї гри.

Матч майбутнього туру проти головного фаворита сезону стане справжнім випробуванням «Байєра» на міцність та амбіції для «Байєра». Важливим фактором для «Фармацевтів» у такій боротьбі стане підтримка рідних уболівальників, які, показавши солідний рівень гри, зможуть відібрати очки у чинного чемпіона.

Баварія

Баварія скористалася осічкою дортмундської Боруссії в минулому турі і повернула одноосібне лідерство в турнірній таблиці. Мюнхенці в результативному матчі перемогли «Аугсбург» і, незважаючи на велику кількість забитих м'ячів, ця гра залишила чимало запитань у тренерського штабу команди, враховуючи відразу три пропущені голи.

У новому матчі «Баварія» спробує підвищити якість оборони і повинна більш надійно грати біля своїх воріт. Зовсім скоро чемпіонат вийде на фінішну пряму, і будь-яка втрата очок для команди Юліана Нагельсманна може стати вирішальною в боротьбі за золоті медалі Бундесліги.

Байєр проти Баварії

Байєр проти Баварії факти

  • У матчі першого туру цього розіграшу чемпіонату Німеччини "Баварія" перемогла "Баєр" з рахунком 4:0;
  • У трьох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами Бундесліги була зроблена ставка на тотал-овер (2,5);
  • Баварія виграла чотири з останніх п'яти матчів проти Байєра в Бундеслізі;
  • Байєр і Баварія вже три тури поспіль не програють у чемпіонаті Німеччини.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий важливий матч нового туру чемпіонату Німеччини: на перемогу «Байєра» можна поставити 4,60, на нічию — 5,00 і на перемогу Баварії за 1,65. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Центральний матч нового туру чемпіонату Німеччини, в якому лідер турнірної таблиці і чинний чемпіон Баварія відправиться в гості до Байєра. Байчани цього сезону виступають не найкращим чином, але вдома здатні завдати проблем супернику будь-якого рівня. Нова зустріч Баварії та Баєра цілком може порадувати видовищним і результативним футболом, тому логічним вибором буде ставка на тотал овер (3,5) за 2,07.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0