Манчестер Юнайтед – Фулхем. Чи можуть "червоні дияволи" перемогти?

19 березня в матчі 1/4 фіналу Кубка Англії на стадіоні «Олд Траффорд Арена» (Манчестер) поміряються силами клуби «Манчестер Юнайтед» і «Фулхем».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Юнайтед" – "Фулхем".

Манчестер Юнайтед

Манчестер Юнайтед впевнено подолав стадію 1/8 фіналу, розігравшись вдома з Вест Гемом 3:1. Підопічні Еріка тен Хега виглядали на полі краще, але наблизитися до молотобійців їм все одно не вдалося. Після перерви манкуніанці взагалі опинилися в ролі наздоганяючих. Господарі швидко схаменулися, знову почали тиснути на суперника. У підсумку "залізо" захиталося, спочатку Агерд випадково зрізав м'яч у власні ворота, а потім Гарначо і Фред встановили остаточний рахунок.

Невдало "червоні дияволи" провели останні ігри в АПЛ, поступившись Ліверпулю 0:7 і зігравши внічию 0:0 з Саутгемптоном.

Фулхем

Фулхем також впевнено подолав останній етап турніру, обігравши на своїй території Лідс з рахунком 2:0. Підопічні Марка Сілви ні в чому не поступалися "павичам", команда навіть більше часу проводила в атаці. У підсумку дачникам вдалося забити голи в кожному з сегментів. Варто зазначити, що переваги, яку здобули господарі, вистачило, щоб у підсумку вони не хвилювалися за перемогу. У білих голами відзначилися Палінья та Соломон.

Вже в Прем'єр-лізі "Фулхем" очікував холодний душ, на виїзді команда зазнала поразки від "Брентфорда" 2:3, а потім від "Арсеналу" 0:3.

Манчестер Юнайтед – Фулхем

Манчестер Юнайтед – Фулхем факти

  • Манчестер Юнайтед не програє в 13 з останніх 14 ігор сезону;
  • У 7 з останніх 10 очних зустрічей Фулхема було забито менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій зустрічі бачать фаворита господарів поля. Котирування на перемогу Манчестер Юнайтед склали - 1,45. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,42. Котирування зупинилися на перемозі Фулхема, на рівні 6,67. Букмекери чекають на результативне протистояння в Кубку. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом - 1.70 «Тотал більше 3» з котируванням - 2.09. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Манчестер Юнайтед, незважаючи на останні невдачі, залишається одним із фаворитів Кубка. «Фулхем» загалом виступає непогано, але лондонцям поки не вдалося продемонструвати стабільно сильну гру. У найближчій грі підопічні Тена Хага переможуть, «червоні дияволи» підтвердять свій рівень і клас: Манчестер Юнайтед перемагає з гандикапом 1 (-1) – 1,74.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0