Франція проти Нідерландів. Хто виграє фаворит групи?

У п'ятницю, 24 березня, на "Стад де Франс" відбудеться поєдинок між збірними Франції та Нідерландів у рамках кваліфікації до Євро-2024.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Франція проти Нідерландів

Франція

Збірна Франції після фінального матчу ЧС-2022 зберегла не лише головного тренера, а й кістяк збірної. Дідьє Дешам закликав перевірених гравців, які давно виступають за національну збірну і готові приймати найсерйозніші виклики.

Немає сумнівів, що збірна Франції хоче розпочати новий раунд кваліфікації з перемоги на своєму стадіоні. Саме збірна Франції намагатиметься взяти гру під контроль і диктувати супернику умови на полі, а головною ударною силою підопічних Дешама має стати атакувальний склад на чолі з Кіліаном Мбаппе.

Нідерланди

Нідерландам відверто не пощастило з жеребкуванням відбіркового циклу на чемпіонат Європи 2024 року, оскільки вони не будуть фаворитами своєї групи, отримавши в суперники віце-чемпіонів світу. Але навіть за такого сценарію «помаранчеві» точно претендуватимуть на пряму путівку на наступний великий турнір.

Після чемпіонату світу в Катарі у збірної Нідерландів змінився головний тренер: тепер команду очолює Рональд Куман, який в минулому вже очолював помаранчевих. Буде цікаво подивитися, як гості планують зіграти з новим суперником і яку тактику оберуть на найближчу зустріч.

Франція проти Нідерландів

Факти Франції проти Нідерландів

  • Востаннє суперники зустрічалися в Лізі націй у 2018 році: Нідерланди перемогли Францію з рахунком 2:0;
  • У трьох в одному з п'яти останніх матчів між командами ставка на тотал більше (2,5);
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між суперниками робили ставку на те, що «обидві команди заб'ють»;
  • Франція виграла чотири з останніх п'яти матчів проти Нідерландів на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч відбору на чемпіонат Європи 2024: на перемогу Франції можна поставити 1,93, на нічию — 3,60, на перемога Нідерландів за 4,40. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде цікаве протистояння між двома найкращими європейськими командами, обидві з яких прагнуть розпочати свою кваліфікацію Євро-2024 із позитивним результатом. Букмекери справедливо віддають невелику перевагу збірній Франції, яка гратиме вдома перед своїми вболівальниками. Але клас голландської збірної не викликає сумнівів і гості цілком здатні претендувати хоча б на один забитий гол. Хорошим вибором у цьому випадку буде ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,90.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0