Швеція проти Бельгії. Скільки голів буде забито в матчі

У п'ятницю, 24 березня, на «Френдс Арені» відбудеться поєдинок між збірними Швеції та Бельгії у рамках кваліфікації до ЧЄ-2024.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Швеція проти Бельгії

Швеція

Збірна Швеції продовжує залишатися серйозною та сильною європейською командою, яка на своєму стадіоні здатна завдати проблем супернику будь-якого рівня та класу. Нова гра не стане винятком, адже шведи налаштовані боротися за кваліфікацію на чемпіонат Європи 2024 року.

Збірна Швеції опинилася в одній групі з бельгійцями та австрійцями, і, ймовірно, ці три збірні поборються за дві путівки на наступний великий турнір. Господарі майбутнього матчу підходять до нього без серйозних кадрових втрат, а головною новиною для Швеції стало повернення 41-річного Златана Ібрагімовича.

Бельгія

Золоте покоління збірної Бельгії залишається без серйозних досягнень на великих турнірах, тому тепер перед "червоними дияволами" стоїть нове завдання - вийти на чемпіонат Європи і зробити це максимально впевнено. Цікаво, що її команда визначиться з новим головним тренером – Доменіко Тедеско.

Збірна Бельгії справедливо розраховує взяти всі три очки в майбутній грі проти Швеції, адже індивідуальний клас гравців гостей явно перевершує суперників. Тому саме бельгійці намагатимуться вийти першим номером у новому матчі та створюватимуть більше моментів біля воріт інших.

Швеція проти Бельгії

Факти Швеції проти Бельгії

  • Востаннє суперники зустрічалися у 2016 році: Бельгія перемогла Швецію з рахунком 1:0;
  • Тільки в одному з останніх п'яти матчів між командами ставка на тотал понад (2,5) 2,25;
  • Крім того, лише в одному з останніх п'яти матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Бельгія виграла останні три матчі проти Швеції на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка відома серед любителів футболу, пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей відбірковий матч до чемпіонату Європи 2024 року: на перемогу Швеції можна поставити 3,80, на нічию – 3,40, на перемога Бельгії - 2.12. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Не саме однозначне протистояння в першому раунді відбору на Євро-2024, в якому Швеція вдома прийматиме Бельгію. Це стане початком відбіркового раунду для обох суперників, а це означає, що і шведи, і бельгійці розраховують почати свої виступи з позитивного результату. Очні поєдинки між цими командами не порадували результатами, тому є сенс припустити, що їх нова зустріч не буде багатою на голи, враховуючи її важливість з турнірної точки зору. Ставка на тотал менше (2,5) за 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0