Хорватія проти Уельсу. Чи підтвердять господарі статус фаворита?

У суботу, 25 березня, на стадіоні "Полюд" відбудеться поєдинок між збірними Хорватії та Уельсу у відборі на чемпіонат Європи 2024 року.

Наші експертні прогнози та аналіз Хорватії проти Уельсу

Хорватія

Збірна Хорватії підходить до нового раунду кваліфікації як бронзовий призер останнього чемпіонату світу і, безумовно, буде вважатися одним із головних претендентів на вихід на чемпіонат Європи 2024 року. Уже з першого матчу підопічні Златко Даліча будуть намагаються продемонструвати серйозність своїх амбіцій.

Збірна Хорватії має чудовий склад, в якому є як молоді, так і дуже досвідчені футболісти світового рівня. Саме господарі майбутнього матчу повинні грати з позиції сили, намагатимуться все більше володіти м’ячем, більшу частину гри створюючи загрози чужим воротам.

Уельс

Уельс також грав на минулому чемпіонаті світу, але виступив на мундіалі вкрай невдало, не вийшовши з групи. Головною втратою збірної Уельсу стало завершення кар'єри Гарета Бейла, одного з найкращих футболістів світу останнього десятиліття, тож тепер капітаном команди став досвідчений Аарон Ремзі.

Уельс знаходиться в одній групі не тільки з зірковою Хорватією, а й з сильною командою Туреччини, і з такими суперниками валлійцям буде непросто показати хороші результати. Звісно, збірна Уельсу ставить перед собою серйозні цілі на цю відбіркову кампанію, але нічия була б хорошим результатом для команди в першому раунді.

Хорватія проти Уельсу

Хорватія проти Уельсу факти

  • Хорватія та Уельс востаннє грали один проти одного в 2019 році і зіграли внічию 1-1;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між командами робили ставку на тотал-овер (2,5);
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками була зроблена ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Хорватія виграла чотири з останніх п'яти матчів проти Уельсу на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування такого відбіркового матчу до ЧЄ-2024: на перемогу Хорватії можна поставити за 1,60, на нічию — 4,10, на перемогу Уельсу — 6,50. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Хорватії вважається фаворитом не тільки майбутнього матчу, а й своєї групи у відборі на Чемпіонат Європи 2024 року. На своєму стадіоні та перед своїми вболівальниками картаті спробують виступити якомога сильніше. і почати відбіркову кампанію з переможним результатом. Збірна Уельсу за останні роки значно підвищила свій клас, тож гості також можуть претендувати на забитий гол. Цікавим вибором у цьому випадку буде ставка на «обидві команди заб’ють» за 2,10.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0