Англія проти України. Чи буде сенсація в цьому матчі?

У неділю, 26 березня, на стадіоні "Вемблі" відбудеться матч між збірними Англії та України в рамках кваліфікації чемпіонату Європи 2024 року.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Англія проти України

Англія

Англійський Гарет Саутгейт має у своєму розпорядженні великий вибір хороших гравців і цього разу також спробував підібрати найкращий склад для майбутніх відбіркових матчів чемпіонату Європи. Перед британцями стоїть завдання вийти на чемпіонат Європи 2024 року з першого місця, а це означає, що команда Саутгейта не має права втрачати очки в домашніх матчах.

У матчі другого туру проти України збірна Англії зробить все можливе, щоб порадувати місцевих уболівальників і здобути бажаний переможний результат. Наставник «Трьох левів» навряд чи буде експериментувати зі складом і зробить ставку на перевірених і досвідчених гравців.

Україна

Збірна України підійшла до старту відбору на чемпіонат Європи 2024 року в розібраному стані, з кадровими втратами та невизначеністю на тренерському місці. Керувати українцями в майбутньому матчі в якості виконуючого обов'язки головного тренера буде Руслан Ротань, який поєднує цю посаду з роботою в Олександрії та молодіжному складі.

Проте в українській збірній багато досвідчених і хороших гравців, які представляють провідні європейські клуби. «Синьо-жовті» намагатимуться показати максимум у статусі аутсайдера, і якщо їм вдасться зіграти у свій найкращий футбол, то зможуть претендувати на сенсацію.

Англія проти України

Англія проти України факти

  • Востаннє команди зустрічалися в чвертьфіналі ЧЄ-2020: Англія розгромила Україну з рахунком 4:0;
  • Тільки в одному з останніх п'яти матчів між командами ставка на тотал понад (2,5) 1,85;
  • Крім того, тільки в одному з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють» була 2,30;
  • Україна обіграла Англію лише раз у своїй історії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей відбірковий матч чемпіонату Європи 2024 року: на перемогу Англії можна поставити 1,35, на нічию – 5,60, на перемогу України - 9.30. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому матчі є явний фаворит - збірна Англії спробує взяти три очки в грі проти історично зручного суперника на своєму стадіоні. Українська команда перебуває не в найкращому стані, і буде цікаво подивитися, як гості впораються з атакувальним потенціалом господарів. Головним завданням «синьо-жовтих» буде вистояти і не впустити швидкий м’яч у власні ворота, але все ж клас «трьох левів» повинен зіграти вирішальну роль у такому поєдинку. Логічним вибором буде ставка на фору 1 (-1,5) за 1,95.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0