Ірландія проти Франції. Чи підтвердять гості статус явного фаворита?

У понеділок, 27 березня, на стадіоні «Авіва» в Дубліні відбудеться матч між збірними Ірландії та Франції у рамках кваліфікації до Євро-2024.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Ірландія проти Франції

Ірландія

Збірна Ірландії потрапила в дуже складну групу відбору на Євро-2024, в якій їй буде неймовірно складно кваліфікуватися за путівкою в головний європейський турнір. Збірна Ірландії давно не має зірок з неба і навряд чи зможе вистрілити з позитиву в цьому відбірковому раунді.

Тим не менш, збірна Ірландії – за європейськими мірками сильна команда, яка на своєму стадіоні та зі своїми вболівальниками може здивувати та відібрати очки у суперника будь-якого рівня. Важливим фактором для ірландців сьогодні буде підтримка місцевих уболівальників.

Франція

Але збірна Франції по праву претендуватиме на пряму путівку на наступний чемпіонат Європи, тому сприймає гру з Ірландією як можливість взяти наступні три очки. І гостьовий статус зовсім не бентежить віце-чемпіонів світу, які будуть фаворитами цієї гри.

Дідьє Дешам традиційно взяв у заявку на перші матчі відбору своїх найкращих і найготовіших на даний момент виконавців, тож у силі збірної Франції можна не сумніватися. Французька команда має намір взяти контроль над грою в майбутньому матчі і постарається забити супернику якомога більше голів.

Ірландія проти Франції

Ірландія проти Франції факти

  • Востаннє суперники грали в товариському матчі в 2018 році: Франція перемогла Ірландію з рахунком 2:0;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між цими командами була ставка на тотал овер (2,5);
  • Лише в двох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Франція виграла чотири з останніх п'яти матчів проти Ірландії на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч другого раунду кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року: на перемогу Ірландії можна поставити 5,60, на нічию — 3,80 , а на перемогу Франції - 1,72. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Франції вважається фаворитом не тільки матчу 2-го раунду проти Ірландії, але і всієї своєї групи, а значить, повинна допускати мінімум осічок протягом усього кваліфікаційного циклу. Команда Дешама приїде в Ірландію за трьома очками, тому в новому матчі гратиме першим номером і з позиції сили. Господарям буде складно щось протиставити такому грізному супернику, тому робочий варіант ставки в даному випадку – Н2 (-1) за 2,25.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0